Go Back

One Pot Pasta med Oksekød

Opskrift på lækker One Pot Pasta med oksekød og chorizo pølse. Nemmeste pastaret - aftensmad på kun 20 min.

Ingredienser

  • 1/2 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 chorizo pølser i skiver jeg brugte princip økologisk gourmet chorizo pølser fra Føtex, de kan anbefales
  • 1/2 tsk groft salt
  • peber
  • 250 g cherry tomater
  • 1 stor revet gulerod
  • 1/2 glas soltørrede tomater i stykker
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 bundt hakket bredbladet persille eller basilikum
  • 250 g fuldkorns pasta
  • 1 grøntsags boullion + 5 dl vand
  • 1 spsk tørret chill
  • 1 spsk tørret oregano eller basilikum
  • 1/2 tsk groft salt

Sådan gør du

  • Start med at forberede alle ingredienserne.
  • Skær løg og hvidløg fint, skræl og riv guleroden, vask og skær cherry tomaterne i små stykker.
  • Start med at svitse løg og hvidløg i olien, brun derefter oksekødet med salt og peber.
  • Tilsæt pølseskiverne så de også bliver svitset.
  • Jeg slukker for blusset imens jeg putter alle de resterende ingredienser i gryden.
  • Derefter skal pastaretten koge i 12 min under låg til pastaen er mør.