One Pot Pasta med Oksekød
Opskrift på lækker One Pot Pasta med oksekød og chorizo pølse. Nemmeste pastaret - aftensmad på kun 20 min.
- 1/2 spsk olivenolie
- 1 løg
- 1-2 fed hvidløg
- 500 g hakket oksekød
- 2 chorizo pølser i skiver jeg brugte princip økologisk gourmet chorizo pølser fra Føtex, de kan anbefales
- 1/2 tsk groft salt
- peber
- 250 g cherry tomater
- 1 stor revet gulerod
- 1/2 glas soltørrede tomater i stykker
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 bundt hakket bredbladet persille eller basilikum
- 250 g fuldkorns pasta
- 1 grøntsags boullion + 5 dl vand
- 1 spsk tørret chill
- 1 spsk tørret oregano eller basilikum
- 1/2 tsk groft salt
Start med at forberede alle ingredienserne.
Skær løg og hvidløg fint, skræl og riv guleroden, vask og skær cherry tomaterne i små stykker.
Start med at svitse løg og hvidløg i olien, brun derefter oksekødet med salt og peber.
Tilsæt pølseskiverne så de også bliver svitset.
Jeg slukker for blusset imens jeg putter alle de resterende ingredienser i gryden.
Derefter skal pastaretten koge i 12 min under låg til pastaen er mør.