Opløs gæret i vandet.
Rør salt, skyr, revet gulerod æg og havregryn i. Jeg rører dejen på en røremaskine, men du kan sagtens røre det i hånden.
Tilsæt fuldkornshvedemel og rør dejen ensartet inden du tilsætter hvid hvedemel lidt efter lidt, til dejen er "mættet".
Ælt dejen godt. Dejen skal være til at røre ved, ikke klisteret og ikke tør.
Stil dejen til hævning på køkkenbordet i 1 time.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Efter hævningen rulles pølsehornsdejen ud på et meldrysset bord.
Del dejen i to boller og rul dejen ud som en pizza som skæres ud i trekanter.
På hver trekant lægges en pølse og en lille klat ketchup, rul pølsen ind i dejen, fra den bredes ende og ind mod midten.
Placer pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve ca. 30 min.
Pensel pølsehornene med æg eller mælk.
Bag dem i den forvarmet ovn ved 220 grader varmluft i ca 10-12 min.