Go Back

Farverig Fastelavns Salat med Persille pesto

Nem opskrift på persille pesto - den bedste dressing i salat bowls. Denne skøn bowl er en festlig farverig fastelavnssalat

Ingredienser

Persillepesto

  • 1 stort bundt persille
  • 1/2 fed hvidløg
  • 10 mandler jeg bruger ristede, som er ristet 10 min. i ovnen ved 200grader
  • 2 spsk olivenolie
  • et lille stykke ost ca én skive (riberhus, vesterhavsost, parmesan - brug det du har)
  • 2 spsk vand
  • 1/4 tsk groft salt

Fastelavns salat

    Bund

    • babyspinat
    • hvidkål fin snittet
    • rødkål fin snittet

    Fyld

    • bolchebeder
    • gulerødder i forskellige farver
    • edamamebønner
    • granatæble kerner
    • vindruer

    Topping

    • avocado
    • salt ristede mandler
    • sytede rødløg

    Sådan gør du

    Persillepesto

    • Put det hele i en blender eller foodprocessor og blend til en cremet pesto.

    Fastelavns salat

    • Mix bund og fyld sammen med persille pesto.
    • Anret og dekorere med toppings.
    • Du kan også mixe det hele i en stor skål.