Farverig Fastelavns Salat med Persille pesto
Nem opskrift på persille pesto - den bedste dressing i salat bowls. Denne skøn bowl er en festlig farverig fastelavnssalat
Persillepesto
- 1 stort bundt persille
- 1/2 fed hvidløg
- 10 mandler jeg bruger ristede, som er ristet 10 min. i ovnen ved 200grader
- 2 spsk olivenolie
- et lille stykke ost ca én skive (riberhus, vesterhavsost, parmesan - brug det du har)
- 2 spsk vand
- 1/4 tsk groft salt
Bund
- babyspinat
- hvidkål fin snittet
- rødkål fin snittet
Fyld
- bolchebeder
- gulerødder i forskellige farver
- edamamebønner
- granatæble kerner
- vindruer
Topping
- avocado
- salt ristede mandler
- sytede rødløg
Fastelavns salat
Mix bund og fyld sammen med persille pesto.
Anret og dekorere med toppings.
Du kan også mixe det hele i en stor skål.