Go Back

Asiatisk oksekød

Stegt oksekød med smagen af asien
Samlet tid15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • ca. 500 g oksekød
  • salt og peber
  • 1 rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 cm frisk ingefær revet
  • 2 spsk. sukrin gold alternativt brun farin
  • 1/2 (1,5 spsk.) lime saft derfra
  • 1,5 spsk. fishsauce
  • 2 spsk. soya
  • 3-4 stk. forårsløg

Sådan gør du

  • Steg oksekød hårdt med salt og peber. Brug evt. en lille smule olie (sesam eller peanut) hvis der er behov. Steg det til væsken er fordampet.
  • Hak chili, hvidløg og riv ingefær fint. Bland chili, hvidløg og ingefær med sukrin gold, limesaft, fishsauce og soya til en dressing.
  • Hak forårsløget fint. Bland dressing i kødet sammen med forårsløg, og steg det færdigt til forårsløgene er møre og kødet har fået stegeskorpe.