Asiatisk oksekød
Stegt oksekød med smagen af asien
Samlet tid15 minutter min
Antal: 4 personer
- ca. 500 g oksekød
- salt og peber
- 1 rød chili
- 2 fed hvidløg
- 1 cm frisk ingefær revet
- 2 spsk. sukrin gold alternativt brun farin
- 1/2 (1,5 spsk.) lime saft derfra
- 1,5 spsk. fishsauce
- 2 spsk. soya
- 3-4 stk. forårsløg
Steg oksekød hårdt med salt og peber. Brug evt. en lille smule olie (sesam eller peanut) hvis der er behov. Steg det til væsken er fordampet.
Hak chili, hvidløg og riv ingefær fint. Bland chili, hvidløg og ingefær med sukrin gold, limesaft, fishsauce og soya til en dressing.
Hak forårsløget fint. Bland dressing i kødet sammen med forårsløg, og steg det færdigt til forårsløgene er møre og kødet har fået stegeskorpe.