Rul den færdig hævet dej ud, på et meldrysset bord til en rektangel.
Det gøres nemmest ved at skare et kryds i den store dej-klump og rulle med en kagerulle.
Smør remonce på dejen, lad 1 cm. være fri for remonce til samling.
Drys chokoladeknapper eller fint hakket chokoalde på remoncen.
Rul rektanklen stramt sammen, mod "lunkningen" uden remonce til en rulle.
Skær rullen i skiver på 1-2 cm. med en sytråd. Sådan ungår du at presse dejen sammen med en kniv. Læg sytråden under rullen og samel den på toppen og stram til, sådan skære du rullen i skiver.
Læg kanelsneglene på en bradeplade med bagepapir - relativt tæt. De må gerne hæve op og bage lidt sammen.
Lad sneglene efterhæve 30 minutter og tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Du kan pensle sneglene med sammenpisket æg, æggeblomme eller mælk (det glemmer jeg altid, så det behøves ikke)
Bag kanelsneglene i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.
Når sneglene er kølet lidt, pyntes de med hvid chokolade.