Go Back

Ricotta og pasta

Bagt ricotta med cherrytomater og spaghetti
Antal: 4

Ingredienser

  • 1 ricotta ost
  • 400 g cherrytomater
  • 1 lille rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk chilliflager
  • 100 g fuldkorns spaghetti
  • 1/2 butternut squash
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  • Skyld de hele cherrytomater, hak rødløget og hvidløget, og kom det i et ovnfastfad.
  • Placer ricotta osten midt i tomaterne, i det ovnfastefad, og drys med chiliflager.
  • Bag det i ovnen i ca. 25 minutter til tomaterne er møre.
  • Kog i mellemtiden spaghetti efter anvisningen, i saltet vand.
  • Ringel butternut squashen til spaghetti og bag spaghettierne 8 minutter i ovnen.
  • Når tomaterne er møre, moses ricottaen og tomaterne sammen med en gaffel.
  • Vend spaghetti og butternut spaghetti godt rundt i retten. Smag til med salt og peber og server med frisk basilikum.