Go Back

Fajitakylling med løg, peberfrugt og majs i ovnen

Lækker mexikansk aftensmad med fajita kylling på max. 30 minutter.
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2-4 kyllingebryst
  • 1/2 brev fajita krydderi
  • 3 peberfrugter rød og gul
  • 2 rødløg
  • 1 lille dåse majs
  • 1 tsk salt
  • 2 drys spidskommen, paprika, cayennepeber og røget paprika
  • 4 majs wraps tortilla pandekager
  • 1/2 pose frisk spinat

Limedressing

  • 1 dl neutral skyr
  • 1 lime
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skær peberfrugt i strimler, rødløg i tynde både og skyl majs.
  • Fordel peberfrugt, rødløg og majs på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og krydderier, bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  • Skær kyllingebrysterne i strimler og steg strimlerne på en stegepande med fajitakrydderi, til kyllingen er gennemstegt ca. 2-4 minutter på hver side.
  • Skyl spinaten og hak den groft.
  • Rør lime-dressing ved at røre skyr med limesaft, salt og peber. Start med saft af 1/2 lime og smag til. Server limebåde til retten.
  • Lun wraps i ovnen de sidste minutter af bagetiden, eller lun dem i mikroovnen.
  • Fordel spinat, bagte grøntsager og kylling i wraps. Tilføj lime-dressing eller lav en salatbowl med spinat i bunden, hvorpå de bagte grøntsager og kylling fordeles, og toppes med lime-dressing og koriander.