fbpx
MENU

Wraps med fajita kylling, løg, peberfrugt og majs

Gå til opskrift

Wraps med fajita kylling, løg, peberfrugt og majs i ovnen

En udvidet variant ala tex mex. Lækker mexikansk aftensmad med fajita kylling, peberfrugt, løg og majs på under 30 minutter.

Fajita wrap

Fajita

Fajita-kylling kalder jeg det, og det er noget så simpelt som kyllingebryst i strimler, stegt på panden med fajita-krydderi. Jeg køber et brev fajita-krydderi fra Santa Maria, det er nemt og jeg har endnu ikke selv ramt den helt rigtige fajita krydderi kombination.

Fajita, er i sin oprindelse, hele retten, kød i stimler, bagt peberfrugt og løg, serveret i en majs-tortilla. Det giver mig lyst til lige at slå et slag for Santa Marias corn-tortillas, de er altså virkelig gode (ingen reklame).

Fajita kylling

I wrap eller bowl

Fajita kombinationen af stegt, bagt og friskt, piftet op med mexikanske krydderier er fantastisk. Det er nem, lækker, sund og velsamgende aftensmad på rekord tid – vi er fan!

Kyllingen steges på panden. Rødløg, peberfrugter og majs bages i ovnen med salt og krydderier. Spinaten er frisk og så kan hele herligheden spises i en tortilla-wrap, eller i en salat skål med en frisk lime dressing og koriander til.

Jeg foretrækker det i en salat skål og Kasper i en wrap. Skal Kasper spise Fajita-bowl fortrækker han hvidløgsris der til, det er også lækkert.

Aftensmad på maks 30 minutter.

Velbekomme.

Fajita bowl

Fajitakylling med løg, peberfrugt og majs i ovnen

Lækker mexikansk aftensmad med fajita kylling på max. 30 minutter.
Til: 4 personer

Det skal du bruge:

  • 2-4 kyllingebryst
  • 1/2 brev fajita krydderi
  • 3 peberfrugter rød og gul
  • 2 rødløg
  • 1 lille dåse majs
  • 1 tsk salat
  • 2 drys spidskommen, paprika, cayennepeber og røget paprika
  • 4 majs wraps tortilla pandekager
  • 1/2 pose frisk spinat

Limedressing

  • 1 dl neutral skyr
  • 1 lime
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skær peberfrugt i strimler, rødløg i tynde både og skyl majs.
  • Fordel peberfugt, rødløg og majs på en bradepande med bagepapir. Drys med salt og krydderier, bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  • Skær kyllingebrysterne i stimler og steg strimlerne på en stegepande med fajitakrydderi, til kyllingen er gennemsteget ca. 2-4 minutter på hver side.
  • Skyl spinaten og hak den groft.
  • Rør lime-dressing ved at røre skyr med limesaft, salt og peber. Start med saft af 1/2 lime og smag til. Server limebåde til retten.
  • Lun wraps i ovnen de sidste minutter af bagetiden, eller lun dem i mikroovnen.
  • Fordel spinat, bagte grøntsager og kylling i wraps. Tilføj lime-dressing eller lav en salatbowl med spinat i bunden, hvorpå de bagte grøntsager og kylling fordeles, og toppes med lime-dressing og koriander.
Har du prøvet opskriften?Tag @anne.sondergaard på Instagram så jeg kan se med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering