Tærte med champignon og spinat
Skøn madtærte med champignon, spinat og rødløg
Samlet tid45 minutter min
Antal: 4 personer
- 1 portion tærtedej se opskrift i note
- 1 rødløg i tern
- 250 g champignon i kvarte
- ca. 125 g frisk spinat
- 3 æg
- 200 g hytteost
- Salt og peber
Tærte fyld
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær rødløg i fine tern, rengør champignon og skær dem i kvarte, vask og skyld spinaten.
Steg røgløg på en varm pande og tilføj champignon. Steg dem godt af med masser af peber.
Tilføj spinat til panden og lad det falde sammen.
Rør tærtemassen af æg, hytteost salt og peber godt sammen.
Fordel tærtefyldet, grøntsagerne fra panden, i tærtedejen og hæld tærtemassen af æg og hytteost over.
Bag tærten ved 200 grader i ca. 30-35 minutter. Du behøver ikke forbage tærtebunden.