Kyllingesalat med karrydressing
Kyllingesalat med kalkunbacon, æbler, bagte tomater og karrydressing
- 6 cherrytomater
- 3-4 skiver kalkunbacon
- 2 kyllingebryst i tern
- 150 g blandet salat (crisp, spinat, baby el.)
- 1 lille rødløg
- 1/2 æble
- 1 håndfuld dild
- 1 håndfuld purløg
- salt og frisk kværnet peber
Karrydressing
- 1 dl cremefraiche
- 2 spsk. vegansk mayonnaise se opskrift
- 1-2 tsk. æblecidereddike
- 1 tsk. karry
- 1/2 tsk honning
- salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyld cherrytomaterne, halver dem og drys dem med salt. Læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen i ca. 25 min.
Fordel kalkunbacon på bagepapir og placer det ligeledes i ovnen.
Skær kyllingebryst i tern og steg det på panden med salt og peber.
Vask og skyld salaten.
Rør dressingen
Karrydressing
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.
Hak rødløg, purløg og dild fint.
Skær det 1/2 æble i fine både.
Bland salaten sammen af salat, rødløg, purløg, dild og æblebåde. Vend den stegte kylling og de bagte tomater i salaten.
Smuldre bacon på toppen af salaten og server dressingen ved siden af, sammen med en god skive brød.