Frugtsalat med råcreme
Vanilje råcreme til abemad
Antal: 4 personer
Frugt salat
- 1 æble
- 1 pære
- 1 banan
- 1 appelsin
- 100 g vindruer
Råcreme
- 2 æggeblommer
- 1 spsk. rørsukker
- 1/2 stang god vanilje eller 1 tsk. vaniljepulver/sukker
- 2 dl fløde
Råcreme
Skrab kornene ude af vaniljestangen og bland det med lidt at sukkeret.
Bland æggeblommer, sukker og vanilje i en skål.
Hæld fløden i en anden skål.
Pisk først fløden til en let skum, så behøver du ikke vaske piskerisene, inden du pisker æggeblommerne med sukker lys og luftig.
Vend flødeskummet forsigtigt i æggesnapsen og råcremen er klar.
Sæt det på køl til servering, eller bland frugten i cremen og pynt med mørk chokolade.