Go Back

Børnenes Brændende Kærlighed

Børnenes Brændende Kærlighed
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g kartofler evt. rester som blomkål og broccoli. Jeg brugte kartofler og blomkål
  • 200 g gulrødder
  • 5 skiver syltede rødbeder
  • 3 dl mælk
  • 10 g smør ville jeg nok undlade
  • 1 tsk fint salt
  • 1 tsk peber
  • ca. 280g kød f.eks kotelet og stegeflæsk - jeg brugte herregårdskotelet
  • 4 æg

Sådan gør du

  • Skræl kartofler og gulerødder (bruges andre grøntsager skal disse også skyldes og skrælles), skær dem i store stykker og kog dem i 20 min.
  • Hæld vandet fra de kogte grøntsager, lad lidt vand blive tilbage i gryden.
  • Skær rødbede skiverne i tern og læg dem i gryden. 
  • Tilsæt mælken lidt ad gange og mos grøntsagerne til mos.
  • Til sidst røres smør, salt og peber i mosen.
  • Skær kødet i tern og steg det på en pande med salt og peber.
  • Efterfølgende steges æggene til spejlæg. Server spejlæg og kød oven på mosen.