fbpx
MENU

100 opskrifter til en sund og stærk hverdag

kr.289,00

Kogebog: 100 opskrifter til en sund og stærk hverdag

Kogebogen indeholder ikke kun lækker inspiration til sund mad, og mere end 100 nemme retter til alle dagens måltider. Bogen vil også lære dig tankerne bag opskrifterne, du får viden om den sunde mad, og konkrete redskaber til hvordan du, et skridt ad gangen, opbygger sunde madvaner, som du kan holde ved i det lange løb.

Med bogen i hånden, har du taget første skridt mod at opnå dine kropslige mål og sundere livsstil.

Ønsker du en hilsen og en signeret udgave, kan du skrive det i kommentarfeltet til din ordre, når du når frem til “kassen”.

Leveringstid 1-3 hverdage.

Antal:
Kategori:

100 opskrifter til en sund og stærk hverdag giver dig masser af inspiration til, hvordan sund mad nemt kan være spændende og fulde af smag samtidig med, at det sprutter af sundhed, grøntsager og gode, mættende proteiner. Du finder mere end 100 velsmagende opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider og snacks – helt almindelig mad, med helt almindelige ingredienser, hvor der er skruet op for smag og sundhed, men ned for kalorierne. Prøv nye retter eller salater, som mætter godt, eller pift klassikere og livretter op, så de indeholder endnu flere grøntsager. Alle opskrifterne er simple og nemme at gå til. Det skal være en fornøjelse at tilberede god, sund og nærende mad, som smager så godt, at du ikke har lyst til at spise andet.

Sunde vaner

Bogen indeholder ikke kun lækker inspiration til nemme sunde retter til hverdagen. Bogen vil også lære dig tankerne bag opskrifterne og hvordan du, et skridt ad gangen, opbygger sunde madvaner, som du kan holde ved i det lange løb.

Det vigtigste at lære er, at den perfekte kost ikke findes – og at der ikke findes mirakelkure. Bogen vil guide dig til opnå dine kropslige mål, om det så er at tabe dig, blive sundere eller opbygge muskelmasse. Der skal være plads til både og, til livskvalitet, livsglæde og velsmag – som skal gå hånd i hånd med den sunde livsstil.

Rigtig god fornøjelse.

// Anne

Yderligere information

Vægt1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.