fbpx
MENU

Opskrifter

Mangler du inspiration til ugens forskellige måltider? Synes du også, det kan være svært at finde på, hvad familien skal have at spise, som både er sundt og varieret? Her finder du alle mine sunde og lækre opskrifter på både morgenmadfrokostaftensmad, lækre, sprøde salater samt sunde snacks og det allerbedste bagværk.

Jeg ELSKER mad! Det er vigtigt for mig, at få sunde og lækre måltider lavet på gode og nærende råvarer, der kan holde mig mæt og glad hele dagen. For mig handler det ikke om at tælle kalorier, men om at optimere mætheden igennem sunde og nærende råvarer ved hvert måltid, så der også kan blive plads til alle de lækre fristilser livet også byder på.

Alle mine opskrifter er lavet med udgangspunkt i gode, sunde råvarer som er i sæson. De fleste opskrifter er mæthedsoptimeret og kaloriereduceret, fulde af grøntsager, mættende proteiner og med et begrænset antal kalorier. Derudover finder du også min kærkommende passion for is og bagværk. Brug opskrifterne hvis du ønsker at opretholde en sund vægt, eller hvis du gerne vil tabe dig. Gå på opdagelse i alle opskrifterne og blive inspireret til alle ugens måltider.

Velbekomme og god fornøjelse