Kontakt

Kontakt mig her

E-mail: kontakt@annesondergaard.dk

 

Skriv til mig hvis du har spørgsmål, ris, ros eller ideer.

Jeg vil gerne samarbejde med dig, så tøv ikke med at skrive til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Ophavsret

Jeg tager selv alle billederne på bloggen og laver selv alle opskrifterne. Du må meget gerne bruge mine opskrifter og billeder, det er kun dejligt, men ikke uden at du linker til min blog og at du har min tilladelse til dele/brug billederne.

 

Affiliate links

Jeg henviser nogle gange til produkter som jeg har brugt i mine opskrifter, hvis det er nogle specielle produkter. Det gør jeg, for at du har muligheden for at få samme resultat, som jeg fik.

Jeg benytter mig af affiliate links også kendt som reklamelink. Affiliates betyder at jeg får en lille procentdel af salget, hvis du køber igennem linket til produktet eller hjemmesiden, uden at det koster dig ekstra og du kan stadig få de samme gode tilbud. Indhold som indeholder affiliate links vil være markeret med *reklamelink

 

Sponseret indlæg

Jeg deler gerne mine oplevelser, erfaringer og anbefalinger af produkter jeg holder af og bruger i min dagligdag. Jeg siger gerne “ja” til at teste produkter som jeg syntes er i tråd med min livsstil og bloggen. Jeg ytrer altid min ærlige mening. Hvis jeg omtaler en virksomhed eller et produkt, hvor virksomheden har en kommerciel interesse heri, vil jeg oplyse klart at det er ”sponseret” har jeg modtaget et produkt i gave vil jeg oplyse at det er ”modtaget i gave”.

 

Samarbejde

Har du en ide til et samarbejde så kontakt mig gerne. Jeg er vild med nye udfordringer, kollegaer og sparringspartnere.