fbpx
MENU

Morgenmad

Sund Morgenmad

Nogen mener at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Jeg mener at alle måltider er vigtige – mest fordi jeg ELSKER mad. Med en god, nærende og mættende morgenmad får du lagt en solid bund for dagen, og træffer sunde fornuftige valg resten af dagen. Men husk – er du ikke sulten, behøver du ikke spise morgen. Lave i stedet en af mine SuperShakes og tag den med på farten, til når du bliver sulten. 

Jeg spiser morgenmad hver dag, men jeg synes, det kan være svært at finde ud af, hvad jeg skal spise. For mig skal en god morgenmad være sund og lækker og give mig en god start på dagen. Morgenmaden må gerne indeholde enten frugt eller grønt og gode mættende proteiner. Den skal bidrag med alt det, jeg har brug for til en lang dag. I hverdagen skal det oftest gå lidt hurtigt, mens jeg i weekenden har bedre tid til at hygge med en god kop kaffe og lækker morgenmad eller brunch. Derfor har jeg lavet morgenmadsopskrifter, der egner sig til både de hurtige morgener, og de dage hvor der er god tid. Se også min morgenmads e-kogebog: Sund, stærk & glad med Annes morgenmad.

Her finder du opskrifter og inspiration til sund morgenmad. Gå på opdagelse imellem lækre og sunde pandekagervafflergrødmüslibrød, surdejsbrød og meget mere – alt sammen lavet på gode råvarer, der gør dig og din krop både mæt og glad.

Velbekomme og rigtig god morgen