fbpx
MENU

Havregrynskugler

Proteinrige havregrynskugler unden smør og sukker

I torsdags holdet vi i Unlimited Performances en inspirationsaften for alle vores klienter og Aalborg Sportshøjskole. Timmy og Kasper holde et oplæg omkring vores tilgang i UP til at ændre vaner o g identificere de udfordringer som står i vejen for at du kan opnå den sunde livsstil eller den form som du drømmer om. De punkterende en række kost- og træningsmyter og forklarede om vores redskaber til at fokusere på det der er det vigtigste.

Det var en rigtig god og hyggelig aften. Forhåbentlig gik vi alle der fra med inspiration til at skabe gode vaner og bevare fokus på det der er det vigtigste, for at nå vores mål.

Daddel_Havregrynskugler

Jeg havde den fornøjelse at serverer smagsprøver fra min sunde julekogebog, som jeg udgav sidste år og som jeg deler opskrifterne fra her på bloggen i december. Der var smagsprøver på sundere havergrynskugler og på  sunde grønne hulk cookies (lavet til et juletræ 🙂 )

Havregrynskugler_smagsprøver

Havregrynskuglerne er for alle. De klistrer mindst lige så meget som de traditionelle havregrynskugler, her er det bare ikke smørret, der får dem til at klistre, men derimod dadler. Har du børn, så tag endelig børnene med i køkkenet, når du laver havregrynskugler. Til børn kan du måske skifte kaffen ud med appelsinsaft. De søde, skønne kugler er så lækre og nemme at lave, at jeg vil påstå, at de kan bruges hele året rundt. Nyd dem i godt selskab med en god kop kaffe.

Velbekomme

Havregrynskugler

[recipe-foody]

Havregrynskugler

Det skal du bruge:

  • 150 g dadler
  • 4 spsk god, stærk kaffe
  • 2 spsk kakao
  • 1 scoop chokolade-proteinpulver (ca. 25-30 g)
  • 120 g finvalset havregryn

Sådan gør du:

Fjern stenene fra dadlerne og blend dem i en foodprocessor sammen med kaffe, kakao og proteinpulver til en ensartet klistret masse. Rør havregrynene i massen og stil den i køleskabet. Efter ca. en halv time kan massen rulles til kugler. Tril kuglerne i havregryn eller kokosmel.

[/recipe-foody]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *