fbpx
MENU

Madplan uge 15

Måltidskasse

*indeholder reklamelink

Madplanen i denne uge er, at vi har bestilt en måltidskasse fra HelloFresh, det er simplethen så nemt og dejligt at nogen har bestemt hvad vi skal spise, selvom vi selv har bestemt det, så føles det sådan. Det hele bliver leveret lige til døren og tager max. 30 minutter at tilberede.

Bestil din måltidskasse her, brug koden ANNE550 og få 20% rabat.

Jeg håber du kan finde inspiration til aftensmaden fra vores måltidskasse madplan for uge 15.

Det er dejligt at tage fokus væk fra aftensmaden og “hvad skal vi have” i en uge og samtidig få ny inspiration. På lørdag har Kasper fødselsdag og vi har inviteret familie til “fest”. Jeg synes der er nok der skal forberedes, planlægges og laves til fødselsdagen, så en måltidskasset var altså en god ide 🙂

Sådan ser vores madplan for uge 15 ud

Søndag: Striploin steak med flødesauce & salviestegt græskar

Den ret fra måltidskassen fra HelloFresh er den første vi skal smage, fordi jeg har sådan lyst til græskar, og det er længe siden vi har fået det. Jeg kan nu se, at det ikke er Hokkaido græskar som indgår i retten, som jeg havde håbet, men butternut squash. Derudover serveres der en rucola salat til! Det gode ved at se opskrifterne igennem på forhånd er, at jeg kan nå at købe noget andet salat, da rucola ikke er min favorit :).

Græskaret, som er en butternut squash, skal steges med hasselnødder og salvie – det bliver lækkert. Dertil noget forhåbenligt godt kød.

Mandag: Varm kikærtesalat med sprød halloumi, bulgur & tomat

Ugens første vegetar ret. Kikærterne bages sammen med squash/peberfrugt og tomat, serveres på en salat af spinat (heldigvis 🙂 ) med stegt halloumi ost.

Tirsdag: Marokkansk kylling med med hummusdressing & bulgursalat

Nu har jeg set opskrifterne igennem, måske det var smartere at få denne ret mandag, koge dobbelt bulgur og gemme halvdelen til salten med kikærter. Nå, men om ikke andet så skal vi også have bulgur tirsdag. Sammen med krydret kylling og en salat med mandler.

Onsdag: Vietnamesisk inspireret oksekød med hvidløgsris, mango, mynte & koriander

De hvidløgsris var også i den sidste måltidskasse vi fik. De smager så lækkert – jeg har delt opskriften her. Jeg tilføjer/bytter nogle af risene ud med blomkålsris fra frost, det gør jeg også denne gang. Det ser ud til at være en smagfuld ret med hakket oksekød, som godt kan tåle lidt ekstra grøntsager i form af blomkålsris.

Torsdag: Mexi-night

Jeg skal til hygge i Aarhus, så Kasper og en kammerat har planer om mexi-night, altså taco-night, hvad den indebærer er jeg ikke helt sikker på. Men noget krydret kød, salsa, guacamole og ost, dertil nogle grøntsager og noget chips/pandekage, så tror jeg de kommer langt. Jeg regner med at være hjemme lige til spise tid 😉

Fredag: Pasta Caponata med pappardelle, aubergine & timian

Den sidste ret i måltidskassen er en lækker pastaret med pappadelle pasta med tomat, aubergine, rødvinssauce og timian. Fredag kommer til at stå på forberedelse til Kaspers fødselsdag, så det er fantastisk med en nem og lækker aftensmad.

Fødselsdags brunch

Lørdag: Kaspers fødslesdag

Vi får gæster kl: 13 til “havefest” møder “tapas” og måske lidt “brunch” eller grill-fest! Jeps, den klarer jeg da lige til 10 personer, og så en nordjysk kagemand (brunsviger med flødeskum) til kaffen. Der skal bages! (og jeg glæder mig).

Fødselsdagskage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *