fbpx
MENU

Sund, Stærk & Glad med Anne’s morgenmad

Ny e-kogebog med inspiration til sund morgenmad

Sund, stærk og glad med Anne’s morgenmad er et hæfte med 15 simple morgenmads opskrifter. Opskrifterne er lavet for at inspirere dig til hvad du kan spise til morgenmad. Sund morgenmad kan være andet end SuperShake eller skyr – det kan du selvfølgelig også spise til morgenmad.

Find e-kogebogen her!

Sunde opskrifter

Opskrifterne er opbygget omkring principperne om at kaloriereducere og mæthedsoptimere. Det vil sige, at opskrifterne indeholder grøntsager eller frugt, som giver dig en større portion for færre kalorier.

Derudover er opskrifterne fyldt med muskelopbyggende proteiner, som mætter godt. Der er i alle opskrifter sparet på unødigt fedt og stivelser, hvis ikke det bidrager til noget smagsmæssigt.

Opskrifterne indeholder allesammen stort set den sammen mængde energi (omkring 300 kalorier). Det gør at du nemt kan sammenligne opskrifterne, du får forskellige mængder mad, alt efter hvilken opskrift du vælger.

Opskrifterne har kalorieberegninger, hvilket giver dig mulighed for at lære hvor du f.eks får mest protein for “kalorierne”.

Jeg tæller ikke selv kalorier. Det behøver du heller ikke gøre. Husk på: at kalorier tæller, selvom du ikke behøver tælle dem.

Lad mig få de sunde morgenmadsopskrifter – klik her.

Jeg håber du med hæftet får en forståelse for at kalorier handler om mængder, nogle valg fylder mere, nogle holder dig mæt længere end andre, og du kan spise varierer og lækkert selvom du f.eks gerne vil tabe dig.

Lad dig inspirere af e-kogebogen: Sund, Stærk & Glade med Annes morgenmad. Som indeholder 15 morgenmadsopskrifter til enhver morgen. Jeg glæder mig til at se dine morgenmadsudfoldelser.

Morgenmad

Find e-kogebogen her

Rigtig god fornøjelse

// Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *