fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 13

og påske.

Ugens tjek ind handler om hvad der skal ske i den kommende uge, men jeg bliver simplethen først nødt til at fortælle jer om min weekend, som bare har været fantastisk! Jeg ved ikke, om jeg er den eneste der er helt forårskulleret? Jeg ved heller ikke om mit fantastiske humør skylds vejret og foråret, den skønne weekend jeg lige har haft, opstart med bootcampen i dag eller at det er påske lige om lidt!

Weekenden:

Fredag var jeg til åbning af Botanicus nye butik. Her var jeg så heldig at møde Liv Martine fra Den Store Bagedyst. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har lidt af et girl-crush på hende. Jeg er meget imponeret over det hun har skabt og hvordan hun lever af sin passion for at bage. Jeg nyder at følge med i hendes Nordjyske-, jordnære-, kage- blogger-liv på Instagram.

Liv Martine den store bagedyst

Jeg fik lov til at smage hendes fantastiske kager og hun gav mig lyst til at bage. Efterfølgende spiste Kasper og jeg fredag aften på Cafe Spiret og så Christinan Fuhlendorff i kongres centeret, en perfekt kæreste aften.

Læs om hvorfor jeg normalt ikke bage her

Aftensmad på spiret
Den store bagedyst

Liv er vinder af Den Store Bagedyst 2015, det samme år som min dygtige søster kom helt til audition i Den Store Bagedyst.

Min søster og jeg har selv holdt Den Store Bagedyst hjemme hos far, hvor vi en hel weekend bagte kager (læs hun hjalp mig), for at servere dem til kagedysten til søndagskaffen.

Bagedyst

Sådan så det ud tilbage i 2015!

Gulerodskage med saltkaramel Min kage Gulerodskage med rigeligt ostecreme

Mit bud i dysten var en gulerodskage med creamcheese frosting imellem lagene og saltkaramel på toppen.

Den store Bagedyst Søsters kage

Min søsters bud var mandelbunde, med hindbær og vanilje mousse (ps. jeg vandt 🙂 )

Jeg husker som en elefant (næsten) og jeg tror kun jeg har bagt 3 kager siden disse i 2015. En black magic til min fødselsdag sidste år, en oreo cheeskage til Kasper og en lagkage sammen med Mia.

Men jeg elsker gulerodskage! læse mere om det her, og efter mit møde med Liv fik jeg lyst til at bage en rigtig kage med smør, sukker og gulerødder – selvfølgelig. Jeg har længe tænkt på gulerodskage og planlagt opskriften, men ventede på en anledning til at bage.

Lørdag

Fik vi gæster, hvilket gav anledning til at bage kagen og se om opskriften var god. Kagen fik så meget ros, at jeg deler opskriften med jer i påskedagene. En gulerodskage må være det bedste alternativ til en skøn påske dessert, til alle os der ikke kan lide citronfromage og det kan Kasper og jeg sjovt nok ikke?

Gulerodskage Gulerodskage med creamcheese frosting

Her ser i den lækre kage, som vi også nød et stykke af om søndagen, sammen med vores skønne gæster. Dagen efter var kagen endu bedre, fordi creamcheese frostningen havde sat sig.

En lille histore fra den skønne weekend.

Denne uge

I denne uge er det påske, men det betyder ikke at jeg holder fri. Der er arbejde og klienter mandag til fredag. Fredag eftermiddag tager team UP til Herning hvor der afholdes Newcomers i fitness og vi har 3 atleter der skal deltage (på billedet ses Oliver og Mathias – du kan følge deres vej til senen på deres Instagram)

Newcomers

Påske

Efter stævnet søndag aften, skal vi besøge min far og holde påske frokost med hele min famile – det glæder jeg mig til.

Må I alle have den skønneste forårs-påske-uge

// Kærligst Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *