fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 16

Det bliver en vild uge! Det er Kaspers fødselsdags-uge og det er ikke for meget at fejre ham en hel uge!

I morgen, tirsdag, er det hans rigtige fødselsdag. Det betyder at jeg i dag skal bage en kage og han vil have lys i! Jeg har kastet mig ud i en bagt Oreo-cheesecake, nu må vi se hvordan den bliver? Jeg har søgt inspiration hos Copenhagen Cakes, men uden digestivekiks og creme fraiche lag. Jeg er lidt nervøs for bunden. Jeg har lavet den af knuste Oreos som jeg har ostehøvlet smør over, bagt den i ovnen til smørret smeltede, men jeg syntes ikke rigtig bunden hang sammen, måske fordi mine knuste Oreos var i for store stykker? Jeg har aldrig prøvet at lave en bagt cheesecake før, så det bruger jeg som undskyldning hvis gæsterne ikke kan lide kagen, eller hvis ikke der kan sidde lys i den. Der skal saltkaramel på toppen, så lys-projektet er måske lidt umuligt!

I morgen får vi gæster af hele familien til lækker aftensmad og forhåbentlig cheesecake!

Wulff Og Konstali
Brunch på Wulff og Kanstali

Kasper elsker brunch! Og den bedste brunch, som han har fået ude, var på Wulff og Konstali i København. Han taler stadig om, hvor nice det var, at vi selv kunne sammensætte vores brunch og at det kom i små skåle. Jeg ved at “vælg-selv-brunch” er ret populært, men i Aalborg er vi lidt bagefter og mere til buffet 😀 Men på fredag starter Cafe Spiret dette brunch-concept:

Spiret

Det kunne vi selvfølgelig ikke gå glip af, så vi fejrer Kaper med fødselsdags-brunch på Cafe Spiret på fredag, det glæder jeg mig til. Jeg skal nok skrive en anmeldelse af hvad jeg syntes om det nye brunch koncept.

I weekenden skal vi ses med nogle dejlige venner i Holstebro og København. I København skal vi ud og spise på Restaurant Kanalen – det kan kun blive en fantastisk oplevelse!

Wauw det bliver en skøn uge, jeg kan næsten ikke vente.

Må jeres uge også blive skøn

// Kærligst Anne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *