fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 17

Det bliver endnu en vild uge! Der kommer til at ske så mange spændende ting hver dag. Lige nu glæder jeg mig så meget til hver dag, at jeg næste ikke kan sove. Det spændende der sker, som jeg er så heldig at få lov til at være en del af, kan du følge med i på Unlimited Performances Instagram. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her, og så vil du modtage alle de spændende nyheder så snart jeg får det skrevet.

Det betyder at jeg i uge 17 (og de næste mange uger) vil bruge alle mine vågne timer på projektet, når jeg ikke arbejder som personlig træner eller afholder Bootcamps.

Ugens tjekind uge 17

Fortvivl ikke hvis her bliver lidt stille på bloggen!

Har du læst min anmeldelse af brunchen i fredags? Har du selv prøvet den, så del gerne din oplevelse.

Store bededag

På fredag er det store bededag og vi skulle have været på familietur. Men pga. projektet har vi inviteret familien til at komme og hjælpe os her i Aalborg i stedet. Det glæder jeg mig til og håber på endnu weekend med rigtig godt vejr.

Store bededag

Varme hveder

Det betyder at det er på torsdag vi spiser varme hveder. Jeg plejer at købe nogle lækre hveder hos bageren, for jeg syntes det er en hyggelig tradition at spise en bolle med smør og drikke en kop te. Det skal vi også på torsdag, men i år vil jeg bage mine egne. Jeg deler min opskrift i morgen.

Jeg håber at jeg selv kan følge med og at du får en fantastisk uge

// Kærligst Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *