fbpx
MENU

2021

Rigtig godt nytår

Velkommen 2021 – jeg har glædet mig til at du skulle komme, og til at sige farvel til 2020. Men jeg synes 2021 starter med noget af en mavepuster! Corona og lockdown var ikke lige den start jeg håbede på. Vi har udskudt Bootcampen, forhåbentligt kun i 14 dage! Efter den udmelding var det lidt som om, at gassen gik ud af ballonen. I morgen er det mandag, og 2021 skal for alvor i gang. Jeg har ikke nået at lægge nogle planer, eller sætte mig nogle mål, men jeg vil da gerne dele lidt tanker og drømme om det kommende, forhåbentlig, fantastiske år.

Se opskriften på nytårs flødeboller her.

I 2021…

Drømmer jeg om

At finde drømmehuset sammen med min kommende mand. Vi er kun lige startet projekt “hus-køb”, og der er ikke meget til salg i Aalborg. Vi elsker vores lejlighed og fjordudsigt, men jeg drømmer om at drømmehuset bliver til salg i 2021, og at vi kan købe det, og skabe vores “hjem”.

Vil jeg fortsætte med

At træne hårdt og spise sundt, det er en stor del af mig og min identitet. Jeg har det bedst når jeg spiser fornuftig og træner hårdt. Jeg kan godt lide at være i god form – næsten lige så meget som jeg kan lide god mad.

Håber jeg på

At vi kan komme ud og rejse. 2020 snød os for en fantastisk rejse til CrossFit Games (verdensmesterskabet i Crossfit) i USA. Det håber jeg vi kan tage revanche på i år. Foruden USA, står en bryllupsrejse til Hawaii og en trænings-ferie til Bali, højt på drømmerejse-listen.

Glæder jeg mig til

Vores bryllup til sommer! Det skal bare lykkes til trods for Corona. Vi har ingen plan B. Vi drømmer om en stor fest fyldt med knus, sang, dans og kys, sammen med vores venner og familie.

Ønsker jeg mig

Lige nu mest af alt, at Corona forsvinder. Foruden fred i verden, at min familie har det godt og et sundt helbred. Og så bare lige en enkel dag, hvor kalorier er “gratis” (det ønsker jeg mig hvert år til min fødselsdag) 😀

Vil jeg gerne lære

Jeg fristes til at skrive lære at hækle, eller bar muscle ups. Bar muscle up skal jeg nok træne efter, at hækle har nok lidt længere udsigter, og første skridt vil være at begynde. Jeg vil også gerne lære mere om at drive forretning, herunder markedsføring, og så er der 1000 ting i køkkenet jeg gerne vil lære.

Vil jeg øve mig på

At være tilfreds med det jeg når, og stolt af det jeg opnår. Jeg er generelt lidt en “sort seer” og lider lidt af “det er ikke godt nok”. Jeg vil forsøge at være positiv og mere optimistisk. Det er faktisk noget jeg har besluttet mig for, for længe siden, da jeg hørte at optimistiske mennesker lever længere. Men med så mange andre vaner, skal de trænes for at holde ved. Og så en sidste ting jeg øve mig på, at være ligeglad med hvad andre tænker.

Planlægger jeg

Foruden vores bryllup, at udgive flere e-kogebøger med sunde opskrifter, for at svare på, hvad kan jeg spise? Hvis du f.eks ønsker et vægttab, eller bare en sundere livsstil.

Vil jeg opnå

Jeg har besluttet mig for, at 2021 skal være sidste år, hvor jeg gider bruge meget energi på min vægt. Jeg vil I mål med mit vægttab en gang for alle (og holde det). I hjalp mig frem mod min brudekjole prøvning i november, nu har det været jul og nytår, det har helt sikkert kostet lidt på vægten. Jeg er klar til at give den gas og tage kampen op igen. Når jeg til sommer blive kone, vil jeg bruge mindre tanke-kapacitet på at bekymre mig om min vægt.

Og lad så 2021 begynde.

Godt nytår.

Nytårs drink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *