fbpx
MENU

30 opskrifter jeg vil prøve før jeg bliver 30

Fødselsdag

I går var det min fødselsdag og jeg er i dag begyndt mit sidste år i tyverende. Min fødselsdag blev fejret i det bedste selskab, med Nordic Race i Hasle bakker og en 4 retters menu på restaurant Mellemrum – motion, venner og god mad – en helt perfekt dag for mig.

Nordic_race_2019

Mit 28’ende leveår har været helt vildt og det er jeg sikker på mit 29’ende leveår også bliver. Inden jeg rammer et skarpt hjørne, om bare 1 år.

Derfor har jeg lavet denne liste med 30 ting/opskrifter jeg aldrig har prøvet at lave, og som jeg vil nå at prøve, inden jeg bliver 30 år. Måske deler jeg nogle af opskrifterne, men ellers kan du helt sikkert følge med på min Instagram her: @anne.sondergaard

30 opskrifter jeg vil prøve at lave før jeg bliver 30

Her kommer listen:

 1. Lemon curd
 2. Gateau martel
 3. Kokos-sorbet
 4. Champagne-sorbet
 5. Tatar
 6. Drænet kærnemælk
 7. Brioche boller
 8. Hjemmelavet pølser
 9. Surdej (min egen surdej fra bunden)
 10. Risotto
 11. Brunet smør
 12. Sauce mousseline
 13. Panna cotta
 14. Mazarintærte
 15. Creme brulee
 16. Karamelliseret hvid chokolade
 17. Yoghurt
 18. Kunstig kaviar
 19. Hummer bisque
 20. Krystalliseret hvid chokolade
 21. Harissa
 22. Dukkah
 23. Gnocchi
 24. Gastrik
 25. Cheesecake af puck-feta-ost
 26. Tuiles
 27. Hollandaise sauce
 28. Amerikanske pandekager med kærnemælk
 29. Pickles
 30. Svineskank

Er der noget du tænker jeg bare må prøve at lave, selvfølgelig hjemmelavet fra bunden, så del det gerne i kommentaren.

Hvor mange punkter på min “30 før 30 liste” kan du vinge af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *