fbpx
MENU

SuperShake Fest

SuperShake Festen

SuperShake Fest

En helt igennem skøn og perfekt SuperShake aften, en aften ligesom jeg havde drømt om. Alt klappede, spillede og forløb fuldstændig gnidningsfrit. En mindeværdig fest for min første kogebog

Tænk én gang..

Jeg er taknemmelig for at så fantastiske og inspirerende kvinder vil bruge en aften på at fejre min kogebog og jeg. Kogebogen som lige er kommet i 2. oplag (det er lidt vildt) bestil den i webshoppen her

For mig er det guld værd at have en perlerække af inspirerende, dygtige og selvstændige kvinder i mit netværk, som arbejder inden for noget af det samme som jeg selv. Jeg tænker på dem og hvor beæret jeg er over at være en del af disse stjerner, når jeg synes tingene går lidt i hårdknude. 

Lang tids planlægning og nervøsitet

Jeg havde lyst til at holde en fest, jeg havde lyst til at vise min kogebog og fortælle om SuperShake-konceptet. Efter jeg selv havde deltaget i forskellige blogger-arrangementer og kogebogslanceringer, tænkte jeg: ”det kan jeg også”! 

Og sådan blev det! Jeg afholdte et blogger-event/kogebogslancering for mig selv. 

Første skridt var at finde ud af, hvor skal det være? Hvornår skal det være? Og ikke mindst, hvad skal det være?

Som det var på plads, måtte jeg jo så finde ud af hvordan jeg fik det eksekveret! 

Heldigvis er jeg træner hos Unlimited Performance og de stillede deres træningscenter til rådighed – den perfekte lokation for en SuperShake-fest.

Men udfordringer som: hvordan får jeg: stole, borde, pynt, mad, blendere, toppings, grøntsager, frugt, champagne, bordkort, goodiebags og alt andet som der er brug for til sådan et event? Måtte jeg jo finde ud af!

Det var ikke muligt uden mine samarbejdspartnere: Wilfa, Eatlow, Toftgærgaard, ByPlayart Plakater, Degladegartner og Partyinabox

Og tak til min svigerfamilie som pyntede op, ryttede op og vaskede op under hele arrangementet. 

Bekymringer

Invitationer skulle der også til og en stor portion tanker og bekymringer om nogen overhovedet ville deltage i min fest. 

SuperShake Fest

Jeg kan også godt indrømme, at jeg på SuperShake-dagen blev ramt af: Hvad er det lige du har gang i? Hvem er det lige du tror du er? 

Men de tanker blev kørt væk af en damptromle, for hold nu fast et arrangement. Jeg lovede mig selv, at når jeg bliver ramt af tanker hvor jeg ikke tror på mig selv, vil jeg tænke tilbage på denne skønne aften og den lykkefølelse jeg gik i seng med og mindes at jeg KAN. 

SuperShake_bog

Festen 

Træningscenteret var pyntet til ugenkendelighed. Det var udsmykket i de flotteste lyserøde og grønne pastelfarver – som en ”sund slikbutik”, lige som jeg havde ønsket mig. 

Mine gæster ankom af den røde løber og blev mødt med flag og lyserød champagne.  

SuperShake_Lyserød_Champagne

Jeg fik lov at sige velkommen, tak og forklare om kogebogen og SuperShake konceptet. Jeg præsenterede den overdådige SuperShake-buffet og lavede en demonstration af hvordan jeg blender min SuperShake. 

Efterfølgende var det alle mine gæsters tur til at gå ombord i buffeten og blende deres egen SuperShake. De skulle dekorere og style deres SuperShake for at tage det smukkeste billede af deres SuperShake – for det var selvfølgelig en konkurrence. 

Nogen fulgte opskrifterne i kogebogen, andre freestylede på SuperShake-konceptet og alle fik super gode og velsmagende resultater – de var vilde med SuperShakes.    

Se nogen af de flotte SuperShake billeder

Se flere billeder her!

Jeg havde også opsat en konkurrence for alle vores følgere – for I skulle selvfølgelig have muligheden for at vinde det komplette SuperShake-kit, som alle mine gæster også fik med hjem, så de kan fortsætte deres SuperShake-eventyr derhjemme. 

Efter konkurrencerne spiste vi en hyggelig netværks middag med wraps og juice fra eatlow og drak lidt mere lyserrød champagne. 

SuperShake_middag

Alle gik hjem med lyserøde lykke-kinder, maverne fulde af mad og armene fulde af gaver – klar til at begive sig ud på SuperShake-eventyr.

SuperShake_Eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *