fbpx
MENU

Anne 3.0

Jeg bliver 30 år i dag, det har jeg meget svært ved at forene mig med. 

Men version 3.0, har jeg meget lettere ved at forholde mig til og forstå. En opgraderet version af mig selv og bloggen. Bloggen har fået den helt store make-over, så den nu passer til min voksne alder, min selvstændige karriere, mine ambitioner og visioner.  

Man kan lige som sige, at bloggen er blevet en bedre version af sig selv. 

Jeg har store planer for Anne Søndergaard 3.0. Step nr. 1 er en ”rigtig” blog, et sted hvor jeg kan skrive om store og små hverdagsting. Det starter allerede i dag, det her er mit første blogindlæg om mit nye site. Jeg vil dele tanker, oplevelser, anbefalinger og meget mere minimum én gang i ugen, og det må du gerne holde mig op på!

Bloggen har stadig sit opskrift-site, det er blevet mere selvstændigt, og på sigt kommer du til at kunne finde alle mine bedste og yndlings opskrifter. Ikke kun de sunde! Jeg vil fortsætte med at dele mine overvejelser og anekdoter om opskrifterne. For mig er mad meget mere end kalorier, ernæring og overlevelse. Mad er minder, traditioner, nydelse, oplevelser og velvære. Mad er spændende og altid et oplagt taleemne, så det skal du ikke snydes for. Forvent ligeledes minimum én opskrift om ugen, jeg ville gerne skrive minimum en sund opskrift om ugen, men det tør jeg endnu ikke love. 

Madplaner, flere kogebøger og at inkorporere min passion for styrketræning er også på tegnebrættet for det nye Anne Søndergaard 3.0.

Jeg er glad og stolt over mit nye blogdesign, jeg har glædet mig til at løfte sløret for det i dag. Det gør dagen endnu mere værd at fejre. 

Og nå ja.. 

Nyt logo

Og så skal vi giftes

Der er nok at fejre i dag

Jeg harglædet mig til at vise jer mit nye logo – da det var tiltrængt. Anne Søndergaard, er meget mere end sunde opskrifter og det skal det nye logo repræsentere. Jeg synes det nye logo er stærkt, feminint, alsidig, smukt og ”voksnet” – hvad synes du?

Vi er klar til 3.0, Bloggen, Kogebogen og Jeg

Let’s do this

Logo Anne Sondergaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *