fbpx
MENU

Madplan uge 33

Nem hverdags aftensmad

Efter en weekend, hvor den har stået på fødselsdag, barnedåb og alt for lækker mad, trænger vi til en uge fyldt med salatbowls 😂 Jeg kan bowle ALT. Vi havde før weekenden planlagt at ugens madplan skulle indeholde fiskefilet eller stjerneskud, smørrebrød og svenskpølseret. Men efter sådan en weekend med rigtig dejlig mad, dessert og kage – trænger vi til noget andet på madplanen for uge 33.

Sådan ser vores madplan for uge 33 ud:

Mandag: Klip-salat med spidskål og ananas med grillet kyllingebryst

Denne simple klip-salat af spidskål, blandet salat⁠, gulerødder, persille, basilikum og ananas, fordi den er nem, hurtig og rigtig god i madpakkerne. Dertil grillet kyllingebryst og måske kogte bulgur til Kasper.

Klip salat ananas

Tirsdag: Poke-bowl med rejer

En salatbowl, af iceberg, agurk, syltede gulerødder, edamambønner, resten af ananasen fra i går, avocado og rejer. Nemt og lækkert – Kasper supplerer med brød eller ris dertil.

Onsdag: Okonomiyaki – omelet med grøntsager

Det er SÅ nemt og lave! Det tager ingen tid, indeholder mange grøntsager og smager super godt. Okinimiyaki efter denne opskrift, tager vi på onsdag.

Okonomiyaki

Torsdag: Ovnbagte grøntsager og laks

Alt i ovnen, som vi også fik i sidste uge – se madplanen her, er vi fan af. Løg, aubergine, squash, kartofler, gulerødder og broccoli i ovnen, drysset med salt og provence krydderi. Dertil en lakseside i ovnen.

Fredag: Sommerfest

Der er sommer fest i vores træningcenter Unlimited Performance.

Lørdag: Mexi Bowl

Kasper er på kanotur og som det ser ud på madplanen, er der slet ingen Hokkaido græskar på planen. Hvad end min aftensmad bliver, bliver det helt sikkert noget med Hokkaido – jeg elsker det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *