fbpx
MENU

Mine bedste protein snacks

Gå til opskrift

Mine bedste protein snacks og links til de bedste steder at købe proteinpulver

Proteinpulver behøves ikke at indgå i en almindelig varieret kost. Jeg prioriterer protein til alle mine måltider og synes det kan være svært til nogen måltider at inkludere en proteinkilde hvis ikke jeg anvender proteinpulver. Jeg drikker aldrig bare en proteinshake, men jeg tilføjer proteinpulver i bl.a smoothies så det bliver til en supershake og andre opskrifter hvor proteinindholdet ikke er så højt i forvejen.

Derudover synes jeg også det er svært at lave sundere-søde-sager uden brug af proteinpulver. Jeg vil helst ikke bruge sukker, honning, sukkererstatning eller andre sødestoffer i mine opskrifter. Men hvis jeg ikke kan få den smag jeg ønsker, bruger jeg sukrin (som kan købes her) eller bodylab zero som sukkererstatning i mine opskrifter. Proteinpulver indeholder sukker eller et andet sødestof, oftes sukralose, samt de naturlige sukkerstoffer fra valleproteinet, som er den samme form for sukker, som der findes i mælk (mælkesukker).

Spar på kalorierne

Jeg tilføjer ikke proteinpulver i hvad som helst for at få et højere proteinindhold, for proteinpulver indeholder også kalorier og tilføjes proteinpulver “bare” for at tilføje det, tilføjes der også ekstra kalorier som måske kunne spares. F.eks bagthavregrød, det smager rigtig skønt med proteinpulver, men det smager også skønt uden – det er en nem måde at spare lidt kalorier 😉

Smag og kvalitet

Den primære årsag til at tilføje proteinpulver til en opskrift er for mig SMAG 😀 Derfor er smag også et af de to vigtigste parametre jeg kigger efter når jeg skal købe proteinpulver, det andet er kvalitet.

Chokolade fudges

Mine 3 foretrukne steder at handle proteinpulver:

MyProtein:

Er et engelsk firma hvor priserne er meget fordelagtige og hvor der ofte er forskellige tilbud. Produkterne bliver sendt fra England så du kan godt forvente en lille uges leverings tid. Jeg handler selv hos MyProtein fordi de har min yndlings smagsvariant: naturlig chokolade. Den smager virkelig godt og er helt klart min favorit i supershake (prøv det 🙂 ). Jeg spiser denne proteinpulver stort set hver dag og oftes til morgenmad.

Bodylab:

Er en dansk producent og som for alle andre fødevarer ser jeg danskproduceret som et kvalitetsstempel. Derfor handler jeg ved BodyLab. Jeg er især vild med deres vanilje proteinpulver, generelt syntes jeg deres proteinpulver er lidt sødere i smagen og tykkere i konsistensen, som på ingen måde er noget dårligt. Derudover har Bodylab også en masse andre kosttilskud eller helseprodukter som jeg bruger i min madlavning. De har dag til dag levering, så det er skønt at få sine vare med samme.

Bodyman:

En lokal butik i Aalborg som forhandler forskelige brands indenfor kosttilskud og træningstøj, bl.a deres eget brand og Bodylabs produkter. Jeg plejer at besøge forretningen hvis der er nogle produkter som jeg bare vil have her og nu. Du får altid super god service, vejledning og anbefalinger. På hjemmesiden har de ofte nogle virkelig gode tilbud og hurtig levering. Mit yndlings produkt er Bodymans eget BCAA med hindbær smag.

Protein snacks

Nedenfor deler jeg opskriften på mine yndlings protein snacks med proteinpulver. Det er protein chokolade fudge – tror jeg, jeg vil kalde dem. Konsistensen er som fudge, og smagen er lidt a la snickers. Bare fordi disse snacks indeholder proteiner og er sukkerfrie, indeholder de stadig mange kalorier ligesom almindelig kage eller fudge. Men i denne opskrift får du kalorierne fra nogle gode fødevarer og så er de rige på protein. På den måde kan jeg sige at disse snacks er sundere end f.eks en marsbar, men altså stadig kalorietætte – så nyd dem 🙂

Velbekomme.

Protein snacks

Protein snacks

Chokolade fudge er lækre små proteinsnacks, som er det perfekte alternativ til søde sager. De er lette at lave.
Antal: 9 stk.

Ingredienser

 • 8 dadler
 • 2 spsk fibersirup IMO (som kan købes her)
 • 4 spsk chokolade protein jeg bruger min yndlings her
 • 4 spsk peanutmel jeg bruger denne
 • 1/2 tsk salt
 • 1/4 tsk vaniljepulver
 • evt 40g mørk chokolade

Sådan gør du

 • Fjern stenene fra dadlerne og blend dem i en minihakker eller foodprocesor.
 • Varm fibersiruppen i mikroovnen i ca. 20 sek., til den bobler.
 • Tilsæt den varme fibersirup, chokolade proteinpulver, peanutmel, salt og vaniljepulver til dadelmassen og blend til en fast, lidt klisteret klump. Er massen for tør, tilsæt lidt vand.
 • Beklæd en madkasse med film og tryk massen ude i boksen.
 • Sæt den i fryseren i min. 30 min.
 • Overtræk evt. fudgen med smeltet chokolade og sæt dem tilbage i fryseren eller nyd dem som de er.
 • Opbevar fudgene i fryseren, da de hurtigt bliver lidt klisteret.
 • Jeg får ca 9 snacks af 3x3cm af denne portion.
Protein fudges

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering