Skønne sprøde mandler
Ristede nødder er bare bedre! De smager af mere og er sprødere, se også ristede hasselnødder.
De ristede mandler er en snack i sig selv og de smager dejligt. De er meget kalorieholdige, så hold lidt igen med nødderne, hvis du vil tabe dig. Jeg bruger de ristede nødder i salater, som topping på grød og i supershakes. F.eks i denne rosenkålssalat eller i denne persille pesto.
Jeg har hørt at ristede mandler er mindre sunde end mandler der ikke er ristet og sundhedsmæssigt er det et bedre valg, at riste andre nødder. Jeg ved ikke helt om det passer? Jeg syntes bare ristede mandler smager godt!
Velbekomme
Ristede mandler:
Sådan laver du perfekte ristede mandler – hver gang! Ristede mandler er sprøde og smagsfulde. En skøn snack, som er god i salater
Ingredienser
- Mandler
Sådan gør du
- Varm ovnen op til 200 grader varmluft.
- Rist mandlerne i 10 minutter.
- Køl dem af og opbevar dem i en lufttæt beholder.