fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 15

Først og fremmest skal I have tak, fordi I tog så godt imod mit personlige indlæg. Jeg har besluttet mig for at dele ud af min historie, for det er den der gør mig til den livsglade, madelskende, træningstosse jeg er i dag. Jeg håber du har lyst til at læse med (det kan du gøre her). Jeg deler min historie af den simple grund, at jeg har et mål om at få alle kvinder til at føle sig fatastisk tilpas, ved at tale pænt og være god ved sig selv. Kan jeg hjælpe, eller inspirere bare én kvinde til at slippe de negative tanker og føle sig fantastisk tilpas – er min mission nået!

 

Påskeferie

Eftersom vi var til Newcomers i Herning i påskeferien, holder vi ferie i denne uge istedet. Det betyder at vi holder fri på fredag og tager med svigerfamilien i “Vesterhavshytten” (sommerhuset), det glæder jeg mig til. Det bliver dejligt med en kort uge og endnu skønnere med en hyggeweekend ved Vesterhavet.

GækkebrevPost

Det betyder også, at jeg skal af med et påskeæg, for jeg var så opfindsom, at sende gækkebreve ud i år. Jeg var lidt sent på den, men nogen af dem nåede frem. Mine svigerforældre gættede at det var mig der havde sendt brevet og jeg må derfor af med æg. Til gengæld var jeg så heldig. at min egen familie ikke kunne gætte hvem der havde sendt “gæk” (måske fordi deres gækkebreve ikke nåede frem før påske, selvom jeg sendte dem 7 dage før – tak for hjælpen PostNord!), så der har jeg påskeæg til gode. Af min søster har jeg fået de fineste Johan Bülow påske-lakridser, for hun tænkte, at hun nok ikke kunne gætte det, altså hvis der nu kom et gækkebrev, så hun var på forkant og der kom et gækkebrev – tak for påskelakridser!

Se opskriften på min påskekage her

Påskekage

Jeg håber vi alle får en skøn forårsuge

//Kærligst Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *