fbpx
MENU

Skyr i madpakken

Gå til opskrift

Skyr med frosne bær – det bedste madpakketip

Skyr i madpakken – det kan man da ikke? Skyr der har ligget i tasken hele dagen er ikke lækkert! Men med frosne bær holdes skyr koldt.

Skyr med frosne bær, lyder næsten så nemt at det ikke kan kaldes en opskrift, det er det måske heller ikke. Men det er et madpakketip jeg gerne vil dele med jer. Jeg har selv brugt det på universitetet og det har de andre i min studiegruppe også 🙂

Travlt om morgenen

Vi kender alle det at vi har lidt travlt om morgenen, vi ved vi har en lang dag foran os, vi vil gerne leve sund, spise vores frugt, grønt og vores proteiner, men når vi åbner køleskabet er det gabene tomt og der er ikke noget at lave madpakke af. Her er det så mit skyr med bær tip kan bruges, jeg har hvertfald næsten altid skyr i køleskabet, det er en nem fedtfattig proteinkilde der ikke skal tilberedes, den skal bare tages med hjem fra supermarket – nemt! Frosne bær har jeg også altid i fryseren. Så selv om køleskabet er tomt for noget at smøre madpakke af, kan du stadig tage noget sundt, fedtfattigt, proteinrigt og velsmagende med på madpakke. Det er smart, sundt og så smager det oven i købet lækkert.

Velbekomme

Skyr i madpakken

Skyr med frosne bær

Skyr i madpakken – det kan man da ikke? Skyr der har ligget i tasken hele dagen er ikke lækkert! Men med frosne bær holdes skyren kold.

Ingredienser

  • Skyr
  • Vanilje pulver
  • Frosne bær jeg bruger hindbær

Sådan gør du

  • Tag en passende mængde skyr i en tæt beholder og rør det med vanilje pulver.
  • Put frosne bær ned i skyren og tag det med på madpakke. I madpakken tør bærerne op, så når du når frokosttid har du hindbær skyr og i mellemtiden er skyren holdt kold.

Noter

Prøv at tilføje hakkede mandler eller havregryn.

Skyr madpakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering