fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 4

Det er mandag og som noget nyt vil jeg i år forsøge at dele mere af min hverdag med jer. Hver mandag vil jeg forsøge at dele ugens tjek ind, hvor jeg vil fortælle jer om hvad der skal ske i min uge.

Det er blevet hverdag igen efter den skønneste ferie. Det er koldt i Danmark, men jeg er ved at vende mig til det og de meget kolde cykelture. Ude godt, men hjemme bedst!

Læs lidt om min ferie her.

Bootcamp

Endelig starter min Bootcamp igen. I denne uge går det løs. Jeg har virkelig glædet mig rigtig meget til at komme igang med mine Bootcamps igen! Jeg ser frem til at hjælpe endnu flere skønne kvinder. Jeg glæder mig til at lære de nye deltagere at kende, til at lære dem at styrketræne og til at give dem nogle koststrategier som de kan vedligeholde nu og for altid, så Bootcamp-pigerne kan komme i den form de drømmer om.

Læs mere om min Bootcamp her.

Træning

På min ferie i Thailand læste jeg ”The glute guy” Strong Curve’s bog og jeg er i sidste uge startet på et af programmerne i bogen, modificeret så det passer til mig. Efter at have læst bogen bliver jeg simpelthen nødt til at gøre mig nogle erfaringer, ved at afprøve programmet selv og se om jeg kan træne mig til en bedre booty 🙂 The glute guy sælger virkelig programmerne godt og jeg blev solgt. Jeg kan fortælle jer, at jeg har haft rigtig ømme baglår og baller hele sidste uge! Derudover starter jeg stille og roligt op med lidt vægtløftning igen og håber at mine knæ vil være med.

Det glæder jeg mig til

På torsdag har jeg en tid hos den fantastiske Nikki fra Aalborg Beauty til at få ordnet mine bryn og vipper. Det er altid skønt at få det ordnet og så er servicen og atmosfæren bare fantastisk i klinikken.

Weekenden

Weekenden står på Århus-tur og søster hygge. Jeg har ikke set min søster siden starten af december, så jeg glæder mig til at give hende et knus og fortælle hende alt om vores ferie. Jeg kunne forstille mig at det sidste af januar-udsalget skal tjekkes ud. Måske vi skal en tur på torvet på Ingerslev, spise salat fra Mr.Mums og bare rigtig søstre-hygge.

Hvis jeg er heldig bliver der også plads til brunch på søndag 🙂

Mr. Mums

Uge 4 bliver en skøn uge.

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad du fylder din uge 4 med? Del det med mig i kommentaren, det er så hyggeligt når vi kan inspirere hinanden.

Jeg håber du vil læse mere om min hverdag. Fortæl mig gerne hvad du syntes om dette lidt mere personlige indlæg?

Må i alle få en skøn uge 4

// Kærligt Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *