fbpx
MENU

One Pot Pasta med oksekød

One Pot Pasta med oksekød og chorizo pølse

Aftensmad på kun 20 min.

Den bedste opskrift på One Pot Pasta med oksekød. Næsten One Pot Pasta – jeg bruner kødet inden jeg tilsætter de resterende ingredienser, men princippet er det samme – det hele op i en gryde – kog og server!

One Pot Pasta med oksekød

 

Min søster er ekspert i One Pot Pasta. Hun vil helt sikkert servere det for mig i weekenden.

Læs mere om min uge her: Ugens tjek ind – Uge 4

Min søster laver One Pot Pasta med bacon, jeg laver det med oksekød og chorizo pølse. Hvis du spørger mig (og Kasper) er det her den bedste og nemmeste pastaret. Min søster har lært mig at bruge gulerod i retten. Jeg har selv brugt squash, men det gør retten mere vandet, hvorimod guleroden bidrager til pastarettens cremede  konsistens.

Server One Pot Pasta på travle hverdage med en grøn salat, jeg er sikker på det bliver en familie favorit 🙂

Velbekomme

 

Prøver du denne eller en af mine andre opskrifter, vil jeg elske at se dine kreationer – del det med mig under #annesondergaard eller tag mig på Instagram – det er hyggeligt når du følger med!

One Pot Pasta

 

[recipe-foody]

One Pot Pasta med Oksekød

Det skal du bruge:

 • 1/2 spsk olivenolie
 • 1 løg
 • 1-2 fed hvidløg
 • 500g hakket oksekød
 • 2 chorizo pølser i skiver (jeg brugte princip økologisk gourmet chorizo pølser fra Føtex, de kan anbefales)
 • 1/2 tsk groft salt
 • peber
 • 250g cherry tomater
 • 1 stor revet gulerod
 • 1/2 glas soltørrede tomater i stykker
 • 1 dåse hakkede tomater
 • 1 bundt hakket bredbladet persille (eller basilikum)
 • 250g fuldkorns pasta
 • 1 grøntsags boullion + 5 dl vand
 • 1 spsk tørret chill
 • 1 spsk tørret oregano eller basilikum
 • 1/2 tsk groft salt

Sådan gør du:

Start med at forberede alle ingredienserne. Skær løg og hvidløg fint, skræl og riv guleroden, vask og skær cherry tomaterne i små stykker. Start med at svitse løg og hvidløg i olien, brun derefter oksekødet med salt og peber. Tilsæt pølseskiverne så de også bliver svitset. Jeg slukker for blusset imens jeg putter alle de resterende ingredienser i gryden. Derefter skal pastaretten koge i 12 min under låg til pastaen er mør.

[/recipe-foody]

 

One Pot Pasta

Pasta med oksekød

2 kommentarer til “One Pot Pasta med oksekød

  1. Det lyder skønt. Det er nemt at lave, det håber jeg også du syntes – rigtig god fornøjelse med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *