fbpx
MENU

Weekendtur til Hotel Viking

Hotel Viking

I weekenden var vi på et Sif Spaophold på Hotel Viking i Sæby. Vi syntes virkelig vi havde brug for noget wellness og noget kærestetid, derfor tog vi en overnatning på Hotel Viking fredag til lørdag.

Vi valgte Hotel Viking fordi det kun ligger en halv times kørsel fra Aalborg. Vi havde hørt blandende anmeldelser om Hotel Viking, derfor var vores forventninger ikke tårnhøje.

Fredag:

Vi ankom fredag eftermiddag og havde en overnatning til lørdag.

Værelserne Hotel Vikin

Hotellet er lidt af en klods lige ud til vejen, men ikke ret langt der fra er vandet. Vi tjekkede ind og blev mødt af det flinkeste og imødekommende nordjyske personale (måske dialekt er en del af ansættelseskravene? ). Værelset var helt ny renoveret, med en stor seng og et stor badeværelse. Vi havde et rigtig fint værelse, med udsigt ud over det udendørs spa-område og havet.

Fredag eftermiddag fik vi en fælles relaxing oliemassage på hotelets wellnessklinik Viwell. Jeg havde aldrig prøvet at få sådan en behandling før og slet ikke samtidig med Kasper. Det var en rigtig dejlige og afslappende behandling. Det fik os virkelig til at komme helt ned i gear 🙂

Viwell Hotel Viking

Efterfølgende gik vi i Hotel Vikings aqua spa område, som jeg syntes er et rigtig fint spa. De har alt hvad der behøves, saltvands bassin, strøm bassin, koldtvands bassin, sauna, duft sauna, boblebad og udendøres jacusi.

3 retters menu i restaurant Asgaard

Fredag aften havde vi bord i restauranten. En 3 retters mune var inkluderet i prisen. Vi fik lov at bytte hovedretten som var svinekotelet ud med en ret fra deres alacarde kort, så vi i stedet fik vi Tournedos Rossini.

Forretten var skindstegt torsk. Det smagte rigtig dejligt, men det var en meget lille portion.

Forret Hotel Viking

Til hovedret fik vi Tournedos Rossini med kartofler til. Kødet var en smule sejt men det var en rigtig lækker foie gras.

Hotel Viking restaurant asgaard

Vi var stadig en smule sultne og vi glædede os til en klassisk dessert: chokolade fondant. Desserten var desvære ikke nogen stor oplevelse. Jeg tog ikke engang et billede af den.

Vores oplevelse af restaurant Asgaard var, at det er en rigtig fin lokal restaurant, ikke noget ud over det sædvanlige. Portionerne var ret små, og restauranten forsøger måske at være lidt finere end den er. Vi fik en rigtig fin betjening, selvom tjenerne havde travlt. Det var fornemt at vi kunne få lov at smage på vinene inden vi besluttede os og at vi kunne få lov at skifte hovedretten ud men en anden fra deres ala carte kort.

Lørdag:

Lørdag morgen var der morgenmad. En morgenmadsbuffet som bød på alt det du kan forvente. Brød, ost, æg, yoghurt, frugt og gryn. Vi mangle ikke noget og blev mætte.

Morgenmad Hotel Viking
Morgenmad

Lørdag var der også mulighed for igen at besøge spa området.

Vi havde en rigtig dejlig overnatning på Hotel Viking, men næste gang vi skal på wellness weekend besøger vi et andet sted i Danmark. Det er nemlig spændende at komme rundt at se de forskellige spa hoteller.

Har du selv besøgt Hotel Viking? Så fortæl mig endelige om din oplevelse i kommentaren 🙂

2 kommentarer til “Weekendtur til Hotel Viking

 1. Hej Anne sjovt at læse din blog. Har mødt dig en enkelt gang hjemme på gården hos din far (angusvenner).
  Vi har også besøgt Hotel Viking og Spa hele 2 gange til vores 25 og 30 års bryllupsdag. Den første gang var maden ikke noget at råbe hurra for, men spa området og wellness afd og værelset med udsigt til havet var helt i top.
  Den anden gang for 2 år siden – var maden – som godtnok var en svinekotelet 😉 noget af det bedste og møreste vi nogensinde har fået. Og værelse/spa/wellnes var helt fint også denne gang. Gæstfriheden er stor på dette hotel og har nordjysk charme. Held og lykke med din blog – nu vil jeg prøve et par af dine salater af. Mvh Elisabeth

  1. Hej Elisabeth.
   Hvor er det skønt at du følger med. Det er sjovt at du også har besøgt Hotel Viking og haft nogle gode oplevelser der. Jeg er helt enig i at det er et skønt sted med en stor gæstfrihed 🙂
   God fornøjelse med salaterne, skriv endelig hvad du syntes om dem.
   Venlig hilsen
   Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *