fbpx
MENU

E-kogebøger

3 sunde E-kogebøger

Jeg har skrevet og udgivet, indtil videre 3 e-kogebøger:

Køb alle 3 e-kogebøger for 100 kr. frem til d. 22 juni

E-bogs konceptet

E-bøgerne indeholder alle sammen 15 sunde opskrifter til henholdsvis, morgenmad, snacks og frokost. Opskrifterne er kalorieberegnet således at alle opskrifterne i morgenmads e-kogebogen indeholder omkring 300 kcal.

Opskrifterne i snack eller mellemmåltids e-kogebogen indeholder omkring 250 kcal.

Og alle opskrifterne i frokost eller middags e-kogebogen indeholder omkring 500 kcal.

Hvorfor kalorieberegning?

Jeg kunne aldrig finde på at tælle kalorier dagligt, ved at beregne mit indtag i en App eller lignende. Mest af alt fordi mit liv ikke er et regnestykke, men fordi jeg tør stole på mine signaler for sult og mæthed.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke har en bevidsthed. For det har jeg! Jeg ved hvilke fødevarer der koster dyrt i kalorieregnskabet, og hvilke der koster billigt. Kalorierberegningerne er netop med til at skabe en øget bevidsthed – derfor er kalorierne beregnet på alle opskrifterne i e-kogebøgerne.

1600 kcal kostplan

Ideen til e-kogebøgerne opstod på baggrund af mit arbejde med damerne på Bootcampen. De efterspøger ideer til de forskellige måltider og inspiration til hvordan den daglige kost kan se ud.

Det er vigtigt at nævne, at vi alle er forskellige. Vi har forskellig smag, forskellig appetit og forskellige vaner/rutiner – heldigvis.

E-bøgerne er inspiration til en “kostplan” eller en daglig madplan på ca. 1600 kcal. 1600 kcal dagligt, mener jeg, er lidt nok til at du vil tabe dig, hvis du træner styrketræning 2 gange om ugen (som på Bootcampen), og samtidig kan føle dig mæt og tilpas, samt en gang i mellem gøre plads til lidt ekstra.

De 1600 kalorier er fordelt således:

  • Morgenmad: ca. 300 kcal
  • Frokost: ca. 500 kcal
  • Mellemmåltid/Snack: ca. 250 kcal
  • Aftensmad: ca. 550 kcal

Tilbud: få alle 3 e-kogebøger for 100 kr. til og med d. 22 juni

Sammensæt dig egen kostplan

Ved at vælge en af opskrifterne/måltiderne fra morgenmads e-kogebogen til morgenmad, en af opskrifterne til frokost og en af opskrifterne til mellemmåltid – behøver du ikke bekymre dig om kalorierne. Du har 15 valgmuligheder til hvert måltid som opfylder kalorierne, men samtidig indeholdetr masser af grøntsager og gode mættende proteiner som også hjælper dig med at stramme kroppen op.

Aftensmad e-kogebogen er på vej

Hvad der vil fuldende din kostplan er aftensmads e-kogebogen. Den er ikke skabet endnu, men heldigvis kan du finde masser af inspiration til aftensmad her på bloggen. I mellemtiden er en rigtig ægte fysisk kogebog på vej med 100 sunde opskrifter og mere end 30 aftensmads-ideer.

Fødselsdagstilbud

Lad os sammen tælle ned til min fødselsdag, med et rigtig godt tilbud. Du får alle 3 e-kogebøger for kun 100kr. frem til og med den 22. juni, hvor det er min fødselsdag 🇩🇰

Velbekomme

Hver e-bog koster 39 kr., køb alle 3 for kun 100 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *