fbpx
MENU

Madplan uge 23

Sommer, sol og let aftensmad. Inspirationen til let, simpel og hurtig aftensmad er helt forsvundet?! Jeg har lyst til at grille kylling og spise vandmelonssalat dertil – men det kan vi ikke hver dag! Der er sneget sig et par opskrifter fra den kommende kogebog ind på madplanen og så er der gjort plads til grill, vandmelons-salat og taco. Ene favoritter, inden vi skal fejre vores bryllupsdag med et skønt weekend ophold.

madplan uge 23

Søndag: Taco

Pinsedag – helligdag, og det er det også i morgen. Betyder det så at de fleste skal have: “hvad der er i køleskabet”, både i dag og i morgen? Jeg er heller ikke synderligt forberedt 😅 Jeg har handlet ind til taco, altså tortilla-pandekager med stegt oksekød, grøntsager og avocado. Det kunne jeg (vi) leve af for tiden. Men vi vil jo gerne spise varieret.

Mandag: Pastasalat med kylling og pesto

Jeg har en basilikum som trænger til at bliv brugt. Jeg laver en basilikumspesto af basilikum, persille, et par mandler, lidt parmesan, lidt olivenolie, hvidløg og vand. Så har Kasper dressingen til pastasalaten. Jeg kommer sent hjem og Kasper laver en ret lækker pastasalat med grillet kylling, spinat, cherrytomater, pasta og min hjemmelavede pesto.

Tirsdag: Poke bowl med røget laks og rejer

En super nem frokost-opskrift fra min kommende kogebog. Den kan lige så vel spises til aftensmad. Da vi kommer meget sent hjem, er det rart med aftensmad der er klar på nul komma fem. Poke bowlen består af spidskål, radiser, edammamebønner og forårsløg – der i røget laks og rejer samt en “dressing” af en klat light mayonnaise. Kasper får nok ris til.

Poke bowl

Onsdag: Grill og sommersalater

Hvad vi skal grille ved jeg ikke endnu?! Det betyder nok at jeg må handle endnu en gang. Salater – helt sikkert denne græske salat med vandmelon, evt. på en bund af spinat. Og så kunne jeg godt have lyst til en salat med bær eller en med grillede frugter – som denne grill-salat.

Torsdag: Fladbrød med falafel

Endnu en lækker opskrift fra min kommende kogebog. Fladbrød med falafel. Fladbrødene er lavet med rugmel, falaflerne er købte 😅 og så skal brødet fyldes med en masse grøn salat, agurk, cherrytomater, rødløg og salattern. Hvis overskuddet rammer mig, laver jeg disse hjemmelavede falafler, og en stor portion så jeg også har til fryseren.

Fredag: Grill med UP

Hele team UP kommer til grill. Vi laver en lækker menu med jomfruhummer og aioli til forret. Derefter skal der godt med kød på grillen og en masse salater (fra den kommende kogebog) der til.

Grill

Lørdag: Weekend ophold

Først skal vi fejre UP’s 4 års fødselsdag med arrangement i centeret. Til træning og frikadeller og kartoffelsalat. Hvorefter vi tager til Henne Kirkeby for at fejre vores 1 års bryllupsdag. Jeg glæder mig. Men også til søndag, hvor vi skal spise toppen af vores bryllupskage – mums.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *