Lakseruller

Lakseruller

Svigermors lakseruller med spinat, pikantost, rødløg og peberfrugt.

Skønne lakseruller som var gået i glemmebogen. Jeg lavede disse lakseruller til forret, sammen med min mor, til min 18 års fødselsdag. Vi lavede også en brownie til dessert, hvor vi fandt opskriften på bloggen slagtenhelligko – et blog-navn jeg aldrig glemmer, og nok den bedste  brownie!

Lakserullerne har jeg ikke lavet siden, ikke fordi de ikke er lækre, men fordi jeg ikke har haft en anledning. Har jeg spist røget laks, spinat og pikantost, har det været på rugbrød som en laksemad, for det synes jeg virkelig også er lækkert 🙂

Min skønne svigermor har altid en lakserulle eller to i fryseren – hvis nu der skulle komme gæster til frokost. Så når vi besøger bondegården på heden får vi stort set altid serveret lakseruller til frokost. De er virkelig gode, så jeg håber altid at de bliver serveret 😉

Det er virkelig smart at lave en ordentlig portion og have liggende i fryseren.

Vi spiser rullerne herhjemme, i weekenderne når vi har gæster til frokost, eller serverer dem som en del af en gæstebuffet.

Velbekomme

Lakseruller

Det skal du bruge:

2 fuldkorns tortilla pandekager

2 spsk pikant smøreost (eller en light variant)

1 håndfuld frisk spinat

100g røget laks

1/2 peberfrugt

1/4 rødløg

Sådan gør du:

Smør de to tortilla pandkager med pikantost, fordel den friske spinat på 2/3 dele af pandekagen, ovenpå spinaten fordeles laksen. Den røde peberfrugt skæres i tynder stænger og fordeles ovenpå laksen. Rødløget skæres i fine tern og drysses også over laksen. Rul pandekagen mod den 1/3 der ikke er fyldt. Wrap den i husholdningsfilm og opbevar dem i køleskabet til de skal serveres eller i fryseren, hvor de kan holde sig længe.

Inden servering skæres rullerne i skiver og anrettes smukt på et fad.

Se lige min svigermors overdådig fad.

 

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *