fbpx
MENU

Madplan uge 12

*Indeholder reklame

Jeg havde mest af alt lyst til at bestille en måltidskasse* igen i denne uge fra HelloFresh. Jeg har nemlig fået en rabatkode med 20 % rabat (du kan også få 20 % på din første første ordre og spare 550 kr på de første 4 ordre med rabatkoden: ANNE550), men jeg kom for sent til at få leveret til denne uge! Så jeg har lavet en madplan for uge 12.

Jeg syntes det er en ros til HelloFresh, at jeg har lyst til at bestille måltidskassen* igen.

Vælg mellem 15 forskellige retter og bestil en måltidskasse her – med rabatkode: ANNE550

Det må blive i en anden uge jeg bestiller måltidskassen igen. Jeg har delt en opskrift fra vores seneste måltidskasse her.

Planen var at lave en madplan med Kaspers 5 livretter – det var nemt og lige til, da hans livretter er: pizza, lasagne, kylling i karry, burger og måske taco. Men jeg synes alligevel den var lidt for “ensformig” og lidt for få grøntsager. Jeg har tilføjet en dag med fisk (rejer igen) og en vegetar dag.

Sådan ser vores madplan for uge 12 ud

Madplan uge 12

Søndag: Quesadillas

Fajita marinert kylling i tern, blandet med majs, peberfrugt og rødløg, bagt i en tortilla som er smurt med ricotta ost og revet ost. Serveres med salat, salsa med tomat og guacamole.

En sund frugtsalat med råcreme til dessert.

Mandag: Salat med BBQ blomkål og sorte bønner

Blomkålen brækkes i stykker og vendes i 2 spsk. BBQ sauce (købt), og derefter i ca. 30g panko-rasp. Gratiners i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter. Rist majs fra dåse på panden 3-4 minutter. Skyl sorte bønner og bland en salat af crisp salat, agurk, rød peberfrugt, sorte bønner, rødløg og de ristede majs. Server en salatskål med BBQ blomkål. (hvis du vil have ris så skal de også koges).

Tirsdag: Kylling i karry

Når vi spiser kylling i karry – er det indforstået at det er som ristaffel. Alle de små skåle, med en masse forskellig grønt er lækkert. Vi laver karry sovsen på squash og gulerod – som opskriften her. Vi undlader efterhånden godt nok kokosmælk, den opskrift skal jeg nok lige få delt. Kasper spiser ris til, jeg spiser blomkålsris.

Sund kylling i karry

Onsdag: Rispapirsruller med rejer og peanutbutter dressing

Det er så nemt og så lækkert. Rejer steges på panden med chili og hvidløg. Grøntsager skæres i stænger og dressingen laves. Jeg har en opskrift på rispapirsruller med kylling her. (Her er endnu en opskrift som må på bloggen 🙂 Rispapir med rejer)

Forårsruller

Torsdag: Lasagne

Lasagne efter denne opskrift med bechamelsauce og skjulte grøntsager. Måske jeg koger kødsovsen ekstra længe og tilføjer rødvin. Dertil en tomatsalat med hytteost.

Fredag: Pizza

Med meget stor sandsynlighed – hjemmelavet surdejs pizza. Fyldt med spinat, chorizo eller sucuk, peberfrugt, chili og ost – mums. Eller spinat, serrano skinke, artiskok og mozzarella.

Pizza

Lørdag: Salat og rester

Vi har bedst af salat, men vi har helt sikker lyst til noget nemt og lækkert. Det kan også være jeg laver indbagt svinemørbrad, som er min søsters livret, og som vi fik serveret til hendes fødselsdag for nylig. Det er ikke særlig nemt og hurtigt at lave, men til gengæld mega lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *