fbpx
MENU

Persille Pesto

Festlig Farverig Fastelavns Salat med Persille pesto

Fastelavn – hmm? Det er ikke noget jeg går så meget op i. Udover den årlige fastelavnsbolle med creme og flødeskum – for man skal da smage én og mærke det er fastelavn 😉

Fastelavns -boller, -ris og -udklædning er alle steder på mine sociale medier lige for tiden. Jeg er blivet inspireret af alle de farverige glade billeder til at gå i køkkenet. Jeg er (næsten) ærgerlig over at jeg ikke er den store bager og kan bage de smukkes fastelavnsboller med sirlige glasur pynt! Farverige salater der smager så fuglene synger og som er så sunde, at du sprutter – det kan jeg! “Fastelavn” er blevet til denne skønne salat bowl med persillepesto.

Rigtig god fastelavn og velbekomme

Fastelavnssalat

Farverig Fastelavns Salat med Persille pesto

Nem opskrift på persille pesto – den bedste dressing i salat bowls. Denne skøn bowl er en festlig farverig fastelavnssalat

Ingredienser

Persillepesto

  • 1 stort bundt persille
  • 1/2 fed hvidløg
  • 10 mandler jeg bruger ristede, som er ristet 10 min. i ovnen ved 200grader
  • 2 spsk olivenolie
  • et lille stykke ost ca én skive (riberhus, vesterhavsost, parmesan – brug det du har)
  • 2 spsk vand
  • 1/4 tsk groft salt

Fastelavns salat

    Bund

    • babyspinat
    • hvidkål fin snittet
    • rødkål fin snittet

    Fyld

    • bolchebeder
    • gulerødder i forskellige farver
    • edamamebønner
    • granatæble kerner
    • vindruer

    Topping

    • avocado
    • salt ristede mandler
    • sytede rødløg

    Sådan gør du

    Persillepesto

    • Put det hele i en blender eller foodprocessor og blend til en cremet pesto.

    Fastelavns salat

    • Mix bund og fyld sammen med persille pesto.
    • Anret og dekorere med toppings.
    • Du kan også mixe det hele i en stor skål.
    Festlig salat

    Prøver du min opskrift, vil jeg elske at høre hvad du syntes om den i kommentaren. Eller vis mig din salat på Instagram #annesondergaard

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Opskrift Vurdering