fbpx
MENU

Savoykålssalat

Savoykålssalat med lime, mynte og feta

Opskriften er super simpel og salaten imponerer! Nogen gange skal der ikke så meget til for at få kål til at smage helt fantastisk. Til denne salat skal du kun bruge fire ingredienser – det er nemt!

Læs også: Grønkålssalat med hytteost, æbler og edamamebønner

Savoykålssalat i blad

Inspirationen til denne salat har jeg hentet hos Guld & Rødder i Århus hvor jeg spiste før jul. Jeg har lavet savoykålssalaten mange gange siden og den er lige skøn hver gang! Jeg har det sådan med mad, at har jeg smagt eller fået noget lækkert, vil jeg have det igen (med det samme 😉 )! Så efter en vellykket salatoplevelse på Gul & Rødder i Mejlgade, ville jeg gerne lave en lignende salat. Jeg blandede tre salater til mit måltid, da jeg spiste der. Sidenhen har jeg opdaget, at Guld og Rødder lavede salaten med rødbeder, men i forvirringen af de blandende salater, har jeg altså lavet denne mojito-salat med savoykål. Du kan selvfølgelig prøve at lave den med rødbeder i stedet. (Du må gerne dele med mig hvordan denne salat er)

Guld og Rødder
Jeg må snart besøge Guld og Rødder igen, de har skiftet deres salater og det giver mig altid en masse inspiration at spise ude, til nye opskrifter.

ffood

I går spiste jeg på ffood på Vesterbro torv i Århus – det var også lækkert! Jeg fik edamamebønne-dip på min salat, så allerede igår aftes forsøgte jeg mig med edamambønne-dip, kunne i tænke jer opskriften?

Læs også: syltede rødløg

Velbekomme

 

Savoykålssalat med feta

Savoykålssalat med lime, mynte og feta

[recipe-foody]

Savoykålssalat med lime, mynte og feta

Det skal du bruge:

  • 1 savoykål
  • saft af én lime (ca 2 spsk)
  • 1 lille bundt mynte
  • 1 dl salatost i tern 3% (feta)

Sådan gør du:

Snit kålen fint, evt. på et mandolinjern. Pres limesaften over kålen. Hak mynten fint og vend salaten sammen. Kram salatosten ind i salaten, så salatosten smuldre.

[/recipe-foody]

Savoykål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *