fbpx
MENU

Sund Chokolade Mysli

Gå til opskrift

SuperShake crunch

Savner du crunch på toppen af din supershake?

SuperShake er min favorit morgenmad – jeg spiser det hver eneste dag, hvis jeg kan komme afsted med det. Jeg har skrevet en kogebog om SuperShakes – den finder du her.

Chokolade mysli opskrift

I kogebogen er der flere opskrifter og ideer til toppings, men jeg har fundet ud af at chokolade mysli smager rigtig godt på SuperShake. Derfor er det på tide med endnu en topping inspiration, og en hverdagssund chokolade mysli, så gemmer vi chokolade granolaen med store mængder sukker og chokolade stykker til særlige dage.

Find alle svar om SuperShakes her

Sund chokolade granola

Granola lavet på banan

At lave granola, eller mysli på banan, er en smart måde at bruge overmodne (sorte) bander på. Det er samtidig en smart måde at lave en sød, sprød crunch på, uden at bruge sukker, honning, smør, sirup osv. og på den måde lave en sukkerfri granola.

Tjek også opskriften på koldskålscrunch.

I opskriften på sund chokolade mysli har havregrynene, foruden bananer, fået selskab af kakaopulver og kakaonips fra Callebaut.

Granolaen bliver sprød når den ristes længe i ovnen. Er crunchen i for store stykker, kan du knuse dem når granolaen er afkølet. Til sidst vendes kanonips i myslien. Du kan også vende andre nødder, tørrede frugt eller chokolade, i den sundere proteinrige mysli.

Sund chokolade mysli smager perfekt på SuperShake.

Velbekomme.

Chokolade granola opskrift

Sund Chokolade Mysli

Kakao-banan granola
Tid: 50 minutter
Til: 8 personer

Det skal du bruge:

  • 2 bananer overmodne
  • 15 g chokolade proteinpulver
  • 10 g kakao
  • 250 g havregryn halv grovalset – halv finvalset
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • 1 drys salt
  • 20 g kakaonibs

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Mos de modne bananer med en gaffel.
  • Bland chokolade proteinpulver og kakao i bananmosen. Rør havregryn, vaniljepulver og et drys salt i bananmosen.
  • Alle de tørre ingredienser skal være klisteret ind i bananmosen.
  • Fordel havregrynsblandingen jævnt på en bradepande og rist den i ovnen i ca. 35-40 min. til bananen er tørret helt ud, og havregrynene er gyldne. Vend rundt i blandingen undervejs.
  • Er granolaen i meget store stykker, kan de knuses når granolaen er kølet af.
  • Vend kakaonips i den kolde granola.
  • Opbevar granolaen i en lufttæt beholder, det holder sig sprød i mindst 3 uger.
Har du prøvet opskriften?Tag @anne.sondergaard på Instagram så jeg kan se med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering