fbpx
MENU

SuperShake

SuperShake – Et komplet blendet måltid

SuperShake er et koncept, der gør det nemt at leve sundt i en travl hverdag. På bare få minutter kan du blende et komplet måltid, som er fuld af gode næringsstoffer, grøntsager, vitaminer, mineraler og protein.
Det skal være nemt, bekvemt og lækkert at leve sundt. Det vil Anne gerne formidle med sine inspirerende opskrifter på SuperShakes.

Køb bogen her! 

Anne introducerer SuperShakens 4 steps og et femte for de eksperimenterende, så du selv kan sammensætte dit ernæringseventyr. Annes 30 favorit-SuperShake-opskrifter tager dig fra klassiske shakes med banan, jordbær og chokolade til de overraskende med smag af kage, is eller drinks. Fælles for dem alle er, at de er super sunde!

Du får masser af tips, viden og inspiration til, hvordan konceptet kan sammensættes, så det passer til dig og dine behov. Det giver dig masser af variationsmuligheder sammen med opskrifterne på lækre toppings.
Sidst, men ikke mindst, får du sunde dessertopskrifter lavet på SuperShake-konceptet.

Med bogen i hånden er du klar til at begive dig i kast som SuperShake Maker
Let’s SuperShake!

Filur_SuperShake
Snickers_Supershake
Jordbær_Supershake

Forfatteren bag

Anne Marie Søndergaard er uddannet Bachelor i idræt, Precision Nutrition ernærings-coach og træner fra Danmarks Idrætsforbund. Til dagligt arbejder hun som personlig træner og hjælper kvinder i form og til at føle sig fantastisk tilpas. Annes store passion er at sundhedsfremme, hun er madpassionist og sundhedsentutiast.

Send mig bogen med det samme! – Begrænset antal!

Den_ultimative

Køb nu