fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 11

Det sker rigtig mange spændende ting for tiden! Jeg kan næsten ikke selv følge med. Jeg har mange ideer og projekter igang, som jeg arbejder hårdt på. Så snart de kommer nærmere deres afslutning og et færdigt produkt, vil jeg fortælle mere om projekterne – men det må vente lidt endnu. Jeg forsøger bare at holde styr på ide-mylder, inspiration, arbejdsopgaver, to-do’s og deadlines. I try to keep up!

Supershake

Bootcamp

Er stadig helt høj over en fed fællestræning vi havde i går!

Det er den sidste uge af denne omgang Bootcamp. Det er slet ikke til at forstå, at 8 uger er gået sammen med de fantastisk piger. De har udviklet sig helt vildt meget alle sammen. Heldigvis har jeg fornøjelsen af mange af pigerne 8 uger mere på Bootcamp Next Level.

Det betyder også at der kun er 14 dage til den nye Bootcamp starter (der er stadig et par ledige pladser mandag og onsdag kl. 6-7, se mere her). Jeg er altid spændt når et nyt hold starter, men jeg glæder mig også.

På torsdag er sidste træning med dette Next Level hold, det bliver vildt mærkeligt at sige “ha’ det godt” til de piger som jeg nu har set to gange om ugen, i mere end 16 uger. Jeg ved de er klar til at fortsætte deres sunde livsstil, så det er også med en vis grad af stolthed, at jeg på torsdag skal sige på gensyn til dem.

Fællestræning

Besøg

På onsdag kommer mine svigerforældre på besøg. Det er altid skønt med deres besøg og de hjælper altid gerne til. På onsdag skal vi have hængt det sidste op i kontoret og så er kontoret snart færdigt – det bliver skønt! Næste projekt bliver soveværelset, hvor vi har bestilt en ny seng. Jeg håber vi kan nå at få soveværelset helt færdigt inden foråret kommer, for til foråret bliver altanen det næste projekt. Det er dejligt at der altid er nok at gøre. Forhåbentligt er vi snart “færdige” med at indrette vores hjem, hvis vi nogensinde bliver det 🙂

Weekenden

I weekenden drager vi afsted på kærestetur til svigerforældres sommerhus ved Vestkysen – det glæder jeg mig til. Jeg glæder mig til at gå lange ture hånd i hånd ved vandet, at komme hjem og tænde op i brændeovnen og hygge os med god mad.

Træning

Udover de mange projekter, er der 5 træningspas der skal passes ind. Jeg har de sidste 4 uger ikke haft nogle problemer med mine knæ (7, 9, 13!!) så stille og roligt er det tid til at begynde at implementere lidt vægtløftningsøvelser igen, selvom jeg ingen forventninger har til at jeg skal konkurrere igen. Endnu en gang har jeg fokus på at gå 10.000 skridt om dagen, så jeg skal også lige have gået 70.000 skridt om ugen, mon ikke Vesterhavet kommer til at få en stor betydning her.

Kan I have en fantastisk uge

// Kærligst Anne

Træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *