fbpx
MENU

4 favorit træningsprodukter fra Tchibo.dk

I form med Tchibo

Træningstøj modtaget i gave

Jeg har igen været så heldig at få lov at teste træningsprodukter fra Tchibo. Tidligere har jeg testet et par tights og en sports BH som denne. Jeg er rigtig glad for sports BH’en da det er en sports BH hvor ens bryster ikke forsvinder, det er dejligt hvis du ligesom mig ikke har så store!

Fra min tidligere test, lærte jeg at Tchibos tøj er forholdsvis stor i størrelserne. Jeg er typiske str 38 og bestilte tights og sports BH i str. M, sports BH’en er lige det største og tightsene er for store.

Jeg har bestilt tøj igen (du kan bestille det her)

Jeg har bestilt tøjet i str S, på indpakningen står der at det svarer til str. 36-38 og det passer mig godt!

Nyt træningstøj gør underværker for motivationen for træning, læs mit indlæg fra i går her. Motivationen er stor her efter ferien – nu vil jeg i form!

Jeg har testet følgende produkter:

Blå tights til 149 kr

Rygsæk/gymnastik pose til 79 kr

Mobil holder til 79 kr

Løbe sokker til 69 kr for 3 par

Yogapants til 149 kr

Lang t-shirt til 129kr

Sports BH til 129kr

Tchibo

 

Mine 4 favorit træningsprodukter

Her er mine 4 yndlings produkter

1. Sports BH’en

Den har den flotteste ryg! Og selvom beskrivelsen siger light support syntes jeg supporten er rigtig god. Det er vigtig for mig at jeg ikke føler mine bryster er ved at falde ud når jeg træner og det er de ikke i denne sports BH. Den er behagelig at have på og har en bred “rem” hele vejen rundt, som gør at jeg undgår “BH-dellen”. Den koster kun 129,- og er helt sikkert en smuk sports BH jeg kan anbefale.

Køb den smukke sports BH her til kun 129kr

 

2. Gymnastik posen

Jeg syntes den er smart og jeg kan have alt det jeg skal bruge til træning i den. Det er rigtig smart at den både har en udvendig og en indvendig lomme til nøgler og mobil.

Køb den fine sportstaske/gymnastik pose, der er udstyret med både indvendig og udvendig lynlåslomme her til kun 79kr

 

3. Mobil holderen

Jeg har haft problemer med at finde et løbe-armbånd til min Iphone, fordi den er så stor. Den her mavetaske er smart fordi der også er plads til nøgler og dankort, som jeg ofte mangler en plads til når jeg er ude at løbe. Jeg ved godt at en mavetaske / mavebælte ikke er så smart – men det syntes jeg.

Køb den smarte mavetaske her til kun 79kr

4.Tights

De er åndbare og hurtigtørrende og det kan mærkes under træning. Jeg har næsten kun sorte tights fordi jeg ikke gider svedmærker, det fik jeg ikke i disse tights selvom de er blå. De har en mellem høj linding, de sidder godt, men er lidt løse ved anklerne og så bestod de tights-testen (ikke gennemsigtig i numsen).

De hurtigtørrende blå tights kan købes her til kun 159kr

MuscleUp

Træning

Gårsdagens træningspas bestod af:

  • Dødløft: 6×6
  • Romanian dødløft: 3×8
  • Leg curl: 3×10
  • Ring Muscle up: 5×1
  • Pull-ups med vægt: 4×4
  • Roning: EMOTMx6 200m

 

Tchibo

Tchibo er et online univers som stammer fra tyskland. Deres første produkter var kaffe, i dag forhandler Tchibo livsstilsprodukter til hele familen. Jeg har været så heldig også at bage med Tchibo, det kan du læse om her i min opskrift på gulerodsvafler.

Tchibo Tirsdag

Hver tirsdag kommer der et nyt sortiment på Tchibo.dk i dag er det produkter til at komme i form.

Tchibo har gratis levering når du bestiller for over 399kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *