Appelsinmarineret kylling

Appelsinmarineret kylling

Appelsinmarineret kylling med æbler og løg

Kylling er måske ikke særlig julet. Men midt i alt julemaden er der brug for hverdagsretter, som ikke ligger så tungt. Derfor opstod denne opskrift på en virkelig saftig kylling. En hverdagsret med julede undertoner. Kyllingen serverer jeg til ris, hvor jeg bruger marinaden som sauce og dertil også en frisk salat.

Velbekomme

Appelsinmarineret kylling

Appelsinmarineret kylling

Det skal du bruge:

  • 4 kyllingefileter
  • saft af 1 appelsin
  • 1 æble
  • 2 løg
  • 1 tsk kanel

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 grader. Hak æble og løg i tern. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, fordel æble og løg omkring kyllingerne. Pres appelsinsaften ud over kyllingerne. Drys kyllingerne med kanel. Bag det i ovnen i ca. 20 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *