Kylling stegt som and

Kylling stegt som and

Kyllingsteg fyldt med æbler og svesker

Rigtig glædelig jul.

Måske andestegen allerede er i ovnen? Denne kyllingsteg kunne sagtens være et alternativ til den fede andesteg.

En hel kylling er altid lækkert, fordi det næsten er umuligt at stege kødet tørt. Når kyllingen fyldes, giver de søde svesker og et syrligt madæble masser af smag til kødet. Servér kyllingestegen til kartofler, rødkål, rødkålssalat, jordskokkechips og måske en grønkålssalat, som var det andesteg.

Spis alt det lækre kød på kyllingen og pil efterfølgende skroget og lav en lækker hønsesalat af resterne.

Velbekomme

 

Kylling stegt som and

Det skal du bruge:

  • en hel kylling
  • 1 æble
  • 10 svesker
  • frisk rosmarin eller timian
  • 1 tsk salt

Sådan gør du:

Skær æblet i tern og fyld det i kyllingen sammen med svesker og rosmarin. Gnid skindet med rigeligt salt. Læg kyllingen i et ovnfast fad og steg den i oven ved 200 grader i ca. 75 min., til skindet er sprødt. Husk at stege den med brystet opad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *