fbpx
MENU

Grøntsags Pad Thai

Gå til opskrift

Fitness Pad Thai med kylling og grøntsager

Pad Thai er virkelig lækkert og jeg spiste det en hel del i Thailand. Jeg var så heldig at lære at lave en klassisk street style Pad Thai på VJ’s cooking school. Efter vi kom hjem, havde jeg ikke lyst til andet end Pad Thai. Jeg har lavet rigtig mange varianter af Pad Thai siden vi kom hjem, for jeg skulle lige øve mig, både med kylling og med tigerrejer (det er godt 😉 ). Vi har holdt en Pad Thai pause den sidste uge, men derfor skal I ikke snydes for denne lækre, mega sunde udgave af Pad Thai. En rigtig fitness udgave, som er sukkerfri, lavet kun på kylling og grøntsager – næsten 🙂

Læse mere om Thailand, cooking school og den klassiske Pad Thai her.  

Rigtig god fornøjelse med denne sunde Pad Thai

Velbekomme

Grøntsags-Pad-Thai
Pad thai med kylling

Grøntsags Pad Thai med Kylling

Grøntsags Pad Thai. Den klassiske Thailandske nuddelret i en sund og nem udgave, lavet af grøntsager og kylling, som smager fantastisk.
Antal: 2 pers.

Ingredienser

  • 1 kyllinge bryst i små stykker
  • 1 spsk fish sauce
  • 1 spsk teriyaki sauce eller soja
  • 1 spsk zero gold
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1/4 spidskål
  • 1 bakke bønnespire
  • 2 forårsløg
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 æg
  • peanuts tørret chili, bønnespirer, lime og forårsløg til pynt.

Sådan gør du

Start med at forberede alle ingredienserne.

  • Skær kylling i små tern.
  • Snit løg og hvidløg fint.
  • Skræl og riv guleroden i lange tynde strimler, skær kålen fint, evt. på et mandolin jern og skyl bønnespirerne.
  • Rør en marinade sammen af fish sauce, teriyaki sauce og zero gold.
  • Varm det op i en wok eller pande og tilsæt løg og hvidløg.
  • Når løgene er svitset tilsættes kyllingen og den svitses med.
  • Derefter tilsættes de resterende ingredienser undtagen ægget og lad retten simrer til kyllingen er gennemstegt og grøntagene er møre.
  • Skub Pad Thai'en til side i wokken og slå ægget ud i den anden side.
  • Lav scrambled egg og vend det derefter i retten.
  • Server retten med hakkede peanuts og tørret chili.
  • Pynt med bønnespirer og forårsløg.

Noter

Som nævnt, er thai-mad “all about preparation”. Det tager 20 min. at forberede og 10 min. at tilberede!
Pad thai med grøntsager

2 kommentarer til “Grøntsags Pad Thai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering