fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 5

En hel uge er allerede gået siden jeg skrev det først tjek ind. Tiden flyver afsted og der er nok at se til. Jeg håber og tror at uge 5 bliver en helt almindelig uge. Jeg føler stadig, at januar er kommet lidt bag på mig, da jeg ikke har haft tid til at tænke over det nye år – 2018. Jeg er på ingen måde fortaler for nytårsfortsæt, som er dømt til at gå galt, allerede inden vi når ud af januar. Men jeg kan rigtig godt lide tanken om “en blank side” i det nye kalenderår. Et nyt år med nye muligheder, nye drømme, nye mål og nye planer. 2018 bliver et fantastisk år – ingen tvivl om det. Jeg ved, at et mål uden en plan kun er en drøm, derfor vil jeg gerne sætte mig selv mål for 2018. Ud fra mit mål, kan jeg lave en plan som giver mig struktur og noget at arbejde hen i mod.

Læse mere om at sætte værdifulde mål her – nytårs fortsæt

 Bootcamp

Hverdagen:

Hverdagen går med Bootcamps, personlig træning af klienter og bloggen. Jeg fylder min hverdag med det jeg brænder allermest for: at hjælpe andre til en sundere og gladere hverdag, ved hjælp af træning, vaneændringer og sund kost. Mit job gør mig glad hver eneste dag og jeg er lykkelig for at vågne op til noget jeg brænder for. Til tider er det hårdt at skabe noget selv og spørgsmålet – “er det godt nok?“, kæmper jeg rigtig meget med.

Kaffe på Penny Lane

Foruden hverdagens gøremål skal jeg lave god mad, gå lange ture hånd i hånd og drikke en masse kaffe i ugens løb. Det er i hvertfald det jeg har lyst til, for at ugen bliver rigtig skøn! Vi drak søndagskaffe på Penny Lane i går, måske er det derfor jeg har sådan en kaffe-lyst. Jeg har også nogle huslige gøremål på to-do listen, hvor ugens projekt er: funktionelt arbejdskontor! Det betyder at jeg drømmer om at skabe en arbejdsplads hvor vi har lyst til at arbejde, med mere opbevaringsplads og mindre rod. Det bliver måske mere end én uges projekt!

Det glæder jeg mig til:

Midt i alt hverdags-snakken, så glæder jeg mig til en langsom lørdag morgen. Jeg elsker når vi spiser morgenmad sammen, det gør vi nemlig ikke til dagligt da vi møder kl 05.30 i Sph Gym. Kasper elsker når vi har rigtig god tid om morgenen, så han kan drikke sin kaffe imens han tjekker aktierne og hører millionærklubben. I julegave fik Kasper et avis abonnement, så i weekenderne holder vi avis og den skal der også være tid til at læse. Vi nyder begge at lave stor morgenmad i fælleskab, så det må vi hellere gøre på lørdag, da søndag står på træning.

Vi plejer at lave den skønneste morgenmad med bagthavregrød, scrambled eggs, pølser, pandekager og et smukt frugt og grøntsagsfad. Jeg glæder mig til, hvad vi finder på i weekenden.

Brunch - grøntsagsfad

Brunch

 

Må I alle få en skøn uge 5

// Kærligst Anne

 

Du er mere end velkommen til at følge med på min Instagram og min Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *