fbpx
MENU

Jeg ændrer retning…

Som I ved, brugte jeg min påskeferie (læs ugens tjek ind her) til debutantstævnet i fitness i Herning med Unlimited Performance. 

Det var super lærerigt og en spændende oplevelse, at få lov til at komme backstage og helt tæt på fitnesskulturen.

Jeg blev bekræftet i, at det ikke er noget for mig, at stå på den scene og at livet er så meget mere end fedtprocent og kropsvægt. Weekenden er blevet et vendepunkt og en øjenåbner for, hvor langt jeg er selv er kommet på min sundhedsrejse og hvor meget der egentlig er brug for min drøm!

Min største drøm er: at få alle kvinder til at føle sig fantastisk tilpas! 

Derfor har jeg valgt at lukke dig indenfor og tage dig med på min sundhedsrejse, som startede i 2012, hvor jeg blev bekendt med fitnessverden. Min største drøm var, at jeg en dag selv skulle stå i spotlightet på en fitnessscene. Inderst inde var min drøm, at blive en glad og tilfreds pige, hvilket jeg var sikker på ville gå i opfyldelse, hvis bare jeg vejede mindre, trænede mere og havde en lavere fedtprocent!

Min fortælling vil forhåbentligt få dig til at forstå, hvad der ligger til grund for de sunde opskrifter, jeg deler på bloggen. Jeg ved også, at hvis jeg er kommet så langt (ikke perfekt, men langt) kan du også!

 

Mit sundhedseventyr

Starter i 2012 (måske endda før, men fra 2012 har jeg dagbøger og materiale). Jeg var 22 år gammel og meget ulykkelig:

Jeg har skrevet dagbøger igen og igen (og gør det stadig). Dagbogen starter fra d. 5/7-12 og d. 23/8-12 skriver jeg sådan:

Dagbog 23:8-12

Jeg vil lige nævne at jeg aldrig foreslog ideen for min far og at min søster heller ikke vidste, at det var vores slankeprojekt, men i bund og grund kun mit!

 

Jeg ønsker dig velkommen til min fortælling og håber du vil følge med. Kender du selv til nogle af de tanker jeg deler? Så vil jeg elske at høre fra dig, så jeg ved jeg ikke er alene. Du kan skrive en kommentar, ellers er du også altid velkommen til at kontakte mig på: kontakt@annesondergaard.dk

Ha´en skøn onsdag?

// Kærligst Anne

2 kommentarer til “Jeg ændrer retning…

 1. Hej Anne. Hvor er det bare fedt at læse dine tanker.
  Jeg er selv vokset op med ikke at være tilfreds med min krop. Måske fordi jeg altid har været overvægtig – og især som årene gik og kiloen bare blev flere og flere.
  I 2014 kick startede en skilsmisse mit vægttab OG ikke mindst en beslutning af, at jeg ville kunne elske min krop. Elske den jeg er.
  Det har været en lang rejse, og jeg er nu 21 kg lettere. Og endda de 5 pga DIT bootcamp forløb. Jeg er ikke helt i mål endnu, men føler mig for første gang i mit liv tilfreds med min krop. Ja ja – der sidder stadig lidt ekstra på maven, og der skal strammes op lidt rundt omkring stadig. MEN jeg kan faktisk se på mig selv og tænke “jeg er okay”. Synes endda at jeg ligefrem har fået pæne ben. Og at kunne se på mig selv og tænke det, er stort når man altid har set ned på sig selv.
  Så mange tak for en påmindelse af, at vi alle har de tanker ind imellem. Eller – har haft dem.
  Lad os kvinder nu minde hinanden på, at vi hver især er dejlige. Både inden i og udenpå.
  Tak for en fed blog. Og ikke mindst din ærlighed.

  1. Hej Ann
   Mange tak for din positive respons på indlægget, som har været grænseoverskridende for mig at dele. Kan jeg bare hjælpe én ved at dele ud af min rejse er det, det hele værd.
   Hold da op en rejse du har været på og hvor er du nået langt! Fantastisk at høre at det har lykkes dig at ændre dine tanker til at tale pænt til dig selv, rose dig selv og holde af dig selv. Blev ved med at være god ved dig selv, du fortjener kun det bedste?
   Vi er dejlige, alle kvinder er dejlige! Og jeg ville ønske at alle ville tale pænt til sig selv.
   Selv tak, Ann.

   // Kærligst Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *