fbpx
MENU

Madplan uge 18

Bedre sent end aldrig! I dag har jeg gjort det i omvendt rækkefølge, handlet ind, før jeg har har skrevet madplanen ind. Vi blev overrasket med polterabend af alle vores fantastiske venner i går, så alting går lidt (MEGET) langsomt i dag.

Madplanen byder som altid på simple sunde retter, med masser af grønt, og i denne uge også gode gamle kendinge og en sommer-salat. Du finder en dag med kylling, en dag med svinekød, en dag med oksekød og en dag med fisk (rejer). På torsdag er vi afsted til prøve middag på vores bryllups menu, så der er ingen aftensmad planlagt.

Sådan ser vores madplan for uge 18 ud:

Søndag: Græsk-salat og BBQ-marinet grillet kyllingebryst

Græsk salat efter denne opskrift. En rigtig sommer salat, som kun bliver bedre når melonerne bliver bedre. Dertil grillede kyllingebryst penslet med BBQ-sauce, som vi købte i sidste uge, se madplanen for uge 17 her.

Græsk Salat

Mandag: Mexi-bowl med pulled pork

Majs skylles, rødløg og peberfrugter skæres i stænger og bages i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter. Samtidig steges den købte pulled pork også i ovnen.

Spinat skylles og agurker og tomater skæres. På en bund af spinat anrettes en bowl, med pulled pork og de bagte- samt friske grøntsager.

Kasper spiser det måske i tacoskaller.

Tirsdag: One pot risret

Alt i en gryde, det er nemt. Løg, oksekød, karry, frysegrønt, ris og vand – husk også frosne ærter og rosiner for den perfekte risret. Opskriften findes på min Instagram her, vi laver dobbelt portion og bytter halvdelen af risene ud med blomkålsris.

Onsdag: Rispapirsruller med rejer og rester

Rispapirsruller med alverdens grøntsager, rejer, rester og denne penuat-dip.

Torsdag: Prøvemiddag

Fredag: Hos min søster

Lørdag: Hvad vi har lyst til

Vi finder på noget, eller laver en ny plan. Det var ugens nemme madplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *